FUDBALER ARSENALA OPERISAN POSLE STRAVIČNOG NAPADA NOŽEM: Španac se javio iz bolnice! (FOTO)
Pablo Mari sa suprugom posle operacije, Foto: Instagram/@pablomv5

preživeo horor

FUDBALER ARSENALA OPERISAN POSLE STRAVIČNOG NAPADA NOŽEM: Španac se javio iz bolnice! (FOTO)

Pablo je bio u društvu supruge i četvorogodišnjeg sina, i imao je sreće jer oštrica noža koji mu je zaboden duboko u leđa nije povredila vitalni organ

Objavljeno:

Defanzivac Arsenala na pozajmici u Monci, Pablo Mari (29) objavio je fotografiju iz bolnice u kojoj se nalazi posle napada nožem 46-godišnjeg duševnog bolesnika Andree Tambolinija u jednom milanskom supermarketu.

On je operisan, van životne je opasnosti i čeka ga dvomesečna pauza.

Incident koji je uznemirio javnost desio se u četvrtak, Pablo je u tom momentu bio u društvu supruge i četvorogodišnjeg sina, i imao je sreće jer oštrica noža koji mu je zaboden duboko u leđa nije povredila vitalni organ.

U napadu je poginula jedna osoba, dok ih je petoro povređeno, uključujući fudbalera.

Pablo Mari
foto: EPA/Claudio Giovannini

Dan posle, Pablo se u društvu supruge, nasmejan jer je preživeo, slikao i objavio fotografiju iz bolnice na svom Instagramu, uz poruku za svoje pratioce.

- Posle teškog trenutka koji smo doživeli juče, moja porodica i ja želimo da poručimo da smo na sreću svi dobro uprkos okolnostima i želimo da se zahvalimo na svim porukama podrške i naklonosti koje dobijamo - rekao je on.

- Pored toga, želimo da uputimo saučešće i svu snagu porodici i prijateljima preminule osobe i iskreno želimo da se svi povređeni što pre oporave - napisao je Mari.

Posle drame, španski fudbaler je ovako opisao situaciju.

- Neposredno pre napada išao sam centrom gurajući kolica u kojima mi je dete i onda sam odjednom osetio jak bol u leđima, kao da imam grč. Još sam imao sreće, jer sam video kako čovek ispred mene umire uboden nožem u vrat. Dobro sam, u ponedeljak ću se vratiti na teren - rekao je Mari.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.