BAJERN DAJE 100.000.000 EVRA ZA NOVOG ŠPICA: Prva meta u Premijer ligi, alternativa u Francuskoj (FOTO)
Navijači Bajerna, Foto: Starsport©

BAVARCI U OFANZIVI

BAJERN DAJE 100.000.000 EVRA ZA NOVOG ŠPICA: Prva meta u Premijer ligi, alternativa u Francuskoj (FOTO)

Iako ekipa iz Minhena ima reputaciju "štediša", u upravi kluba kao da najavljuju zaokret u takvom poslovanju, pa su poslednjih godina potrošili mnogo novca kako bi imali konkurentan tim u evropskim okvirima

Objavljeno:

Nemački gigant Bajern iz Minhena uradiće sve kako bi sledećeg leta doveo napadača Totenhema Harija Kejna (29), preneli su nemački mediji.

Šampion Bundeslige je prošlog leta preko posrednika kontaktirao predstavnike iskusnog špica, ali je kapiten Engleske odlučio da ostane u Londonu, naveo je Skaj Nemačka.

Hari Kejn
Hari Kejnfoto: Profimedia

Bez obzira na to, u Bajernu veruju da mogu da ubede Kejna da potpiše ugovor pre svega zbog osvajanja trofeja, pošto je ekipa svake sezone favorit za titulu u Bundesligi i jedna od onih koja može da se bori i za trofej u Ligi šampiona.

Takođe, Bavarci su zainteresovani i za napadača Lila Džonatana Dejvida, preneo je "Gol" pisanje nemačkih medija, a kanadskog fudbalera traži i Čelsi.

Dejvid želi na leto da napravi sledeći korak u karijeri i pređe u jedan od najjačih evropskih klubova nakon sjajnih sezona u Ligi 1, pa je zato i odbio mogućnost da se preseli u Everton proteklog leta.

Iako Bajern ima reputaciju "štediša", u upravi kluba kao da najavljuju zaokret u takvom poslovanju, pa su poslednjih godina potrošili mnogo novca kako bi imali konkurentan tim u evropskim okvirima.

Fudbaleri Bajerna
Fudbaleri Bajernafoto: EPA/Ronald Wittek

Za sada, od magične cifre od 100.000.000 evra za neko pojačanje i dalje zaziru, međutim angažovanje Harija Kejna bi vrlo verovatno značilo i promenu ovakvog načela...

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.