SKINUO ŠORTS USRED UTAKMICE, CEO SVET MU VIDEO POLNI ORGAN: "Samo sam nameštao postavu..." (FOTO)
Heison Perea (levo), Foto: Printscreen

kakav kiks

SKINUO ŠORTS USRED UTAKMICE, CEO SVET MU VIDEO POLNI ORGAN: "Samo sam nameštao postavu..." (FOTO)

Kolumbijac se ubrzo oglasio i istakao da je sve bilo slučajno i da ga je sada sramota

Objavljeno:

Utakmicu kolumbijske prve lige Santa Fe - Jaguares de Kordoba obeležio je skandalozan potez defanzivca domaćeg tima Heisona Peree.

Kontroverzni fudbaler šokirao je planetu kada je usred meča svukao gaće i pokazao svoj polni organ pred saigračima, rivalima i sudiji.

Dok je sa saigračima nameštao živi zid za slobodan udarac rivala, Perea je iznanada spustio šorts i u kadru se iznenada našao njegov "ponos".

Sudija nije tačno video šta se dogodilo, pa nije mogao da proceni da li je fudbaler zaslužio sankciju. Arbitru nije bilo potpuno jasno da li je to namerno uradio ili se samo zaneo prilikom nameštanja opreme.

Očekivano, fotografija je munjevito obišla planetu i izazvala brojne reakcije ljubitelja fudbala. Fudbaler je dobio žestoke kritike svojih pristalica i ostalih navijača koji su uživo na televiziji pratili ovaj meč.

Mnogi tvrde da je Perea namerno to uradio kako bi omeo protivnika prilikom izvođenja slobodnog udarca. Ali, Kolumbijac se ubrzo oglasio i istakao da je sve bilo slučajno i da ga je sada sramota:

- Pre svega, i mi smo ljudi. Desilo se da sam popravljao svoj postavu, imao sam taj prostor. Kada uđem na teren, ulazim da bih igrao, a ne da bih bio svestan da me kamera vidi. Nesvesno ono što sam uradio je da sam slobodnije namestio šorts u tom trenutku. Nikada nisam želeo da pokažem svoje intimne delove. Neću da pričam o zlonamernoj osobi, loše je fotografisati baš u tom trenutku - ljut je Perea na fotografa.

Osim toga, on je rekao da je njegova porodica uzdrmana ovim događajem:

- Ne govorim o fudbalu, ali i ja sam čovek. Onog dana kada napravim takvu situaciju, izneverim svoju ženu i ćerku, koje su pogođene sa toliko maltretiranja. Ovo je društvo koje smo stvorili putem društvenih medija. Više se veruje osobi koja je loša i čini ono što je uradila da ukalja integritet osobe. Odrastao sam sa veoma važnim vrednostima u svojoj porodici i bilo mi je neprijatno da ih juče vidim kako me preispituju - zaključio je on.

(Espreso/Marka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.