STANKOVIĆ MORA JOŠ DA UČI! Murinjo NADMUDRIO učenika, Srbin požuteo!
Dejan Stanković, Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

serija a!

STANKOVIĆ MORA JOŠ DA UČI! Murinjo NADMUDRIO učenika, Srbin požuteo!

Minimalac Rome protiv Sampdorije

Objavljeno: 20:42h

Fudbaleri Rome savladali su Sampdoriju rezultatom 1:0 u meču 10. kola Serije A.

Jedini gol na meču postigao je Lorenco Pelegrini u devetom minutu iz penala u duelu dva stara poznanika – Dejana Stankovića i Žozea Murinja.

Nekada trener i igrač, sada su obojica na klupama svojih timova u elitnom rangu italijanskog fudbala, a pre početka meča su se pozdrvaili na izuzetno emotivan način.

Sampdorija je imala veći posed tokom meča, ali nije stvarala šanse te joj je glave došlo igranje rukom u sopstvenom šesnaestercu Aleksa Ferarija.

Isprva nije ništa dosuđeno, ali je sudija naknadno proverio tu situaciju i pokazao na "belu tačku". Loptu je postavio kapiten tima iz italijanske prestonice i nije oklevao.

Takođe, treba spomenuti da je Stanković dobio žuti karton zbog negodovanja tok jedne akcije njegovog tima.

Sampdorija ni posle ovog meča ne zna za pobedu i ostaje na dnu sa samo tri boda iz 10 mečeva. U narednom kolu ih očekuje duel sa pretposlednjim Kremonezeom i tri boda su u tom duelu imperativ.

Kada je Roma u pitanju, ovo je bila sedma pobeda za njih i trenutno su četvrti na tabeli sa samo četiri boda zaostatka u odnosu na vodeći Napoli. Upravo će u narednom kolu dočekati do sada neporažen tim Lučana Spaletija u nastojanu da smanje zaostatak i umešaju se u borbu za titulu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.