"DOBRO POZNATI SPINOVI"! Vazura odgovorio Zvezdi: Saopštenje vodi u smeru koji nije sportski (FOTO)
Miloš Vazura i Zvezdin Terzić, Foto: Starsport©

"PRAVE SE SCENE UNAPRED"

"DOBRO POZNATI SPINOVI"! Vazura odgovorio Zvezdi: Saopštenje vodi u smeru koji nije sportski (FOTO)

Imamo, recimo, jučerašnju utakmicu i sporan jedanaesterac, mada nije moje da komentarišem sve to, niti smem da komentarišem, rekao je čelnik crno-belih

Objavljeno: 14:53h

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura govorio je o trci za titulu, evropskim iskušenjima crno-belih, treneru Gordanu Petriću i zimskom prelaznom roku.

Ipak, jedan deo gostovanja u jutarnjem programu "TV Prva" posvetio je saopštenju Crvene zvezde u vezi imenovanja novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Miloš Vazura
Miloš Vazurafoto: Starsport©

Podsetimo, crveno-beli su poručili da neće biti deo sednice, odnosno učestvovati, a čelnik "parnog valjka" pecnuo je večitog rivala kada je dobio pitanje.

- Saopštenje Crvene zvezde je veoma nekorektno, to je uvod u nešto što njima ide na ruku i ne tiče se samo pitanja ko će da vodi Fudbalski savez Srbije, nego su počeli sa njihovim dobro poznatim spinovima. Imamo normalan odnos sa Zvezdom, službeni da tako kažem, ali to njihovo saopštenje vodi u smeru koji nije sportski. Ponovo ističu da će njima neko da im otima titulu, prave se scene unapred, a imamo, recimo, jučerašnju utakmicu i sporan jedanaesterac, mada nije moje da komentarišem sve to, niti smem da komentarišem, no sve je to deo marketinga i pritiska na sudije. Mi se time ne bavimo... - rekao je Vazura.

SRBIJA OSTAJE BEZ DIREKTNOG MESTA U LIGI ŠAMPIONA! Dinamo Zagreb uskoro umesto VEČITIH odmah u ELITI (FOTO)

Funkcioner crno-belih poručio je da će njegov klub glasati, ali da ne želi da bude deo sukoba Crvene zvezde i FSS.

- Pominju i licitiraju ko će biti predsednik Saveza, Partizan ne želi da se meša u to, niti odlučuje, glasaćemo, naravno, jer imamo predstavnika u krovnoj organizaciji. Međutim, nije mi jasno zašto bi neko bojkotovao Skupštinu, neće da učestvuje. Morate da učestvujete i da predložite nekoga, ako imate svog kandidata, a ne ovako. To nije u redu - zaključio je generalni direktor Partizana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.