VELIKAN IZ ISTANBULA HOĆE RONALDA! Postoji jedan PROBLEM (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Peter Powel

TURSKA ODJEKUJE

VELIKAN IZ ISTANBULA HOĆE RONALDA! Postoji jedan PROBLEM (FOTO)

Navodno je uspostavljen kontakt sa Mančester junajtedom, a obeštećenje ne bi bilo veliko jer Kristijanu ugovor ističe na leto 2023. godine

Objavljeno: 16:49h

Kristijano Ronaldo (37), jedan od najboljih fudbalera u istoriji i trenutno as Mančester junajteda nalazi se u nebranom groždu.

Kapiten reprezentacije Portugala idol je mnogih i veliki broj igrača ga kopira, ali trenutno se nalazi u možda i najvećoj krizi u karijeri.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA/Peter Powell

Odigrao je 11 utakmica u svim takmičenjima ove sezone, većinom je ulazio sa klupe i postigao je dva gola, a formu je izgubio tokom leta.

Nije bio na pripremama sa "crvenim đavolima", kao razlog su se spominjali privatni problemi, ali se znalo da želi da napusti klub u letnjem prelaznom roku jer nije želeo da igra u Ligi Evrope.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA/Peter Powell

Na kraju je ostao, ali ostrvski mediji prenose da će napustiti Old Traford već u januar, a prema informacijama prvi zainteresovan je Galatarasaj.

Turski velikan navodno je uspostavio kontakt sa Mančester junajtedom, a mogao bi da dobije Kristijana za mali novac je mu ugovor ističe na leto 2023. godine.

Jedini i najveći problem kako se prenosi iz Istanbula je Evropa pošto je Galata prošle sezone bila 13. na tabeli i ne takmiči se na međunarodnoj sceni.

Ipak, u letnjem prelaznom roku digli su Stari kontinent na noge pošto su uspeli da dovedu neka poznata imena poput Maura Ikardija, Drisa Mertensa, Huana Mate i Lukasa Toreire.

Mauro Ikardi
Mauro Ikardifoto: Profimedia

Ove sezone u domaćem prvenstvu Galatasaraj ima 17 bodova iz osam kola (jedna utakmica manje) i bod manje od tri lidera sa istim saldom - Bešiktaš, Adana Demirsport i Konjaspor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.