PODELJENA SVLAČIONICA JUVENTUSA ZBOG ALEGRIJA! Otkriveno na čijoj su strani Kostić i Vlahović (FOTO)
Masimilijano Alegri, Foto: EPA/Alessandro DI Marco

BURNO U TORINU

PODELJENA SVLAČIONICA JUVENTUSA ZBOG ALEGRIJA! Otkriveno na čijoj su strani Kostić i Vlahović (FOTO)

"Stara dama" u sve većim problemima, poslednji u nizu zadao je Makabi iz Haife pobedom od 2:0 u Izraelu u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona

Objavljeno:

Masimilijano Alegri je dobio javnu podršku i od Andree Anjelija posle sramnog izdanja u Haifi, ali je zato izgubio svlačionicu.

Italijanska Republika danas je otkrila zanimljive informacije o podeli unutar svlačionice Juventusa.

Navodno, pojedini igrači nisu zadovoljni njegovim ponašanjem i načinom upravljanja timom, Federiko Kjeza i Mireti nisu nikako "kliknuli" sa Alegrijem.

Federiko Kjeza
Federiko Kjezafoto: EPA/Justin Tallis

S druge strane, novajlije Filip Kostić i Bremer, uz Lokatelija i MekKenija se muče da razumeju njegove taktičke metode i pominje se da ovi igrači nemaju ništa protiv trenerovog odlaska, piše Republika.

Filip Kostić na utakmici Makabi Haife i Juventusa
Filip Kostić na utakmici Makabi Haife i Juventusafoto: Profimedia

Takođe, problem je i što pojedini više razmišljaju o predstojećem Mundijalu, kao što su Anhel Di Marija i Leandro Paredes, koji veruju da mogu da osvoje SP sa Argentinom, dok je Pol Pogba fokusiran samo na oporavak zbog nastupa u Kataru.

Treća grupa igrača jeste ona koja zna da će otići na leto i neće dobiti nove ugovore, a predvode je Kvadrado i Aleks Sandro.

Oni imaju ugovore sa bjanko-nerima do juna i neće dobiti ponudu za obnovu saradnje.

Što se tiče drugog srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, o njemu nije bilo posebnog "etiketiranja" po grupama, ali italijanski mediji već nedeljama pišu o njegovim slabim i nevidljivim partijama, ali za to više krive Alegrijev bezidejni sistem u kom Srbin ne može da ulazi u šanse.

Dušan Vlahović (desno)
Dušan Vlahović (desno)foto: EPA/Alessandro di Marco

Kako za sada stoje stvari, svlačionica "stare dame" je "užarena", kao i klupa i pitanje je trenutka koji će poraz preliti čašu.

Potencijalna eliminacija iz grupne faze Lige šampiona i poraz od Intera mogli bi da se dese u razmaku od nekoliko dana, nakon čega sledi pauza zbog prvenstva sveta, pa ko zna, šta će biti tada...

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.