SJAJNA UVERTIRA ZVEZDE PRED REVANŠ U BUDIMPEŠTI! Gobeljić RASPUCAN, Spartak NEMOĆAN na Marakani
Gobeljić na meču protiv Spartaka, Foto: Starsport

14. KOLO SUPERLIGE

SJAJNA UVERTIRA ZVEZDE PRED REVANŠ U BUDIMPEŠTI! Gobeljić RASPUCAN, Spartak NEMOĆAN na Marakani

Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu

Objavljeno: 17:43h

Fudbaleri Crvene zvezde su nastavili da igraju u sjajnom raspoloženju, pošto su u okviru 14. kola Superlige Srbije rutinski savladali ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 3:0.

Ova pobeda je bila itekako potrebna šampionu Srbije jer naredne nedelje sledi revanš meč sa ekipom Ferencvaroša u 4. kolu Lige Evrope.

FK Crvena zvezda, FK Spartak Subotica, Superliga Srbije
foto: Starsport

Marko Gobeljić je bio jedan od najboljih pojedinaca u meču sa Mađarima u četvrtak, pa je samo nastavio u istom ritmu.

Gobeljić je pogađao u 20. i 37. minutu, dok je Kangva strelac bio u 41. minutu, dok u drugom poluvremenu nije bilo golova.

Odbrana Spartaka bila je fokusirala na Kataija, u sredini se pojavio Gobeljić i levom nogom, sa ivice kaznenog prostora, savladao Manojlovića. Lopta je na putu do gola pogodila Vitorovića i tako dodatno otežala posao golmanu gostiju.

Gobeljića je krenulo i u 37. minutu duplirao je vođstvo svog tima. Posle kornera i odbitka, šutirao je i ponovo prevario Manojlovića.

Zvezda je pitanje pobednika stigla da reši pre pauze. Posle kornera Kange u 41. minutu, lopta je sve preletela, stigla na drugoj stativi do Kingsa Kangve, koji je levom nogom zakucao loptu u mrežu.

Zvezda je u drugom poluvremenu zatvorila meč, Milojević je stigao da odmori ključne igrače, a takođe, priliku je pružio Rusu Jegoru Prucevu (20) da debituje za crveno-bele.

Aktuelni šampion je tako zadržao prvo mesto na tabeli sa 32 boda, ima tri više od TSC-a i Čukaričkog, koji imaju dva, odnosno jedan odigran meč više.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.