FANTASTIČAN GOL 'MAKAZICAMA' JOVANA MIJATOVIĆA: Omladinci Partizana dobili Zvezdu! (VIDEO)
Momenat kad Jovan Mijatović hvata "makazice", Foto: Printscreen/Youtube/Zvezda TV

majstorija na večitom derbiju

FANTASTIČAN GOL 'MAKAZICAMA' JOVANA MIJATOVIĆA: Omladinci Partizana dobili Zvezdu! (VIDEO)

Mijatović je veliki talenat Zvezde, igra na poziciji napadača i naredne nedelje trebalo bi da dobije šansu u prvom timu šampiona Srbije

Objavljeno:

Omladinci FK Partizan pobedili su Crvenu zvezdu 3:1, u devetom kolu omladinske Superlige Srbije.

Crno-beli su ovom pobedom izbili na prvo mesto, isto koliko ima i Radnički 1923, dok je Zvezda trećeplasirana sa bodom manje.

Utakmica je protekla u znaku sjajnih golova Mihajla Petkovića (Partizan) i Jovana Mijatovića (Crvena zvezda), kao i autogol Vidojevića.

Mihajlo Petković
foto: Starsport©

Start utakmice protekao je u inicijativi Partizana, koji je u 19. minutu materijalizovao bolju igru i preko Petkovića poveo 1:0. Sa nekih petnaest metera šutirao je snažno pod prečku i savladao golmana Zvezde.

Crveno-belima je bilo potrebno samo deset minuta za povratak u igru. Marić je poslao centaršut, a Mijatović je makazicama poslao loptu u mrežu Partizana.

Mijatović je veliki talenat Zvezde, igra na poziciji napadača i naredne nedelje trebalo bi da dobije šansu u prvom timu šampiona Srbije. Mladi napadač nedavno je napunio 17 godina i uskoro će debitovati za prvi tim.

Jovan Mijatović, FK Grafičar, Fudbal
foto: Starsport

U nastavku utakmice viđena su još dva gola, oba u mreži Zvezde. Ponovo su poveli crno-beli u 53. minutu kada je Vidojević postigao autogol, dok je konačan rezultat postavio Mirčetić u 77. minutu.

On je lobom savladao golmana Zvezde i time postavio konačan rezultat.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.