DA LI JE OVO KRAJ ZA DUŠANA VLAHOVIĆA? Ovaj člana i ocena sve govore, NE PRAVI RAZLIKU PROTIV JAKIH TIMOVA!
Dušan Vlahović, jedan od najboljih srpskih igrača, Foto: EPA/Alessandro Di Marco

UČINAK NULA...

DA LI JE OVO KRAJ ZA DUŠANA VLAHOVIĆA? Ovaj člana i ocena sve govore, NE PRAVI RAZLIKU PROTIV JAKIH TIMOVA!

Autor nije propustio da Vlahoviću “nabaci” i krivicu za gol Milana.

Objavljeno:

Juventus je glatko poražen od Milana u derbiju Serije A, a to je na “čizmi” značilo samo jedno – napad na Dušana Vlahovića.

Svi mediji su bili saglasni da je srpski napadač podbacio, ali je upadljivo da ga oni čas hvale, čas im je na udaru.

DRAMA KOD DUŠANA VLAHOVIĆA: Oružani pljačkaši upali u kuću srpskog fudbalera, policija hitno reagovala!

– Nije imao samo devet dodira sa loptom kao protiv Sampdorije, protiv Milana je imao 29, ali Dušan Vlahović nije imao nijedna šut ka golu. Ovog puta bio je nula, niti je imao šut, niti je uradio bilo šta korisno – ocena je igre Srbina koju donosi “Gazeta delo Sport”.

Autor nije propustio da Vlahoviću “nabaci” i krivicu za gol Milana.

DOKLE ĆE OVAJ ČOVEK BITI NEZADOVOLJAN? Vlahović strelac i u Ligi šampiona, Alegri ga OPET kritikovao!

– Na kraju, čak je i sa toliko malo dodira sa loptom jedan bio ključan, ali u negativnom smislu. Povratni pas koji je inicirao kontraudar Brahima Dijaza i gol za 2:0. Vlahovićev prvi meč na San Siru u dresu Juventusa protiv Milana bio je za zaborav. Još jedan pokušaj bivšeg igrača Fiorentine da položi ispit protiv nekog velikog tima, nije uspeo – komentar je autora teksta.

Upravo to “Gazeta” uočava kod Vlahovića – ne pravi razliku protiv velikih timova.

Dušan Vlahović
foto: EPA/Alessandro di Marco

– Milan je bio važan test za Srbina. U poslednjim utakmicama davao je golove samo protiv timova nižeg ranga,dao je za 2:0 protiv Makabija iz Haife na asistenciju Di Marije, gol i asistenciju upisoa je protiv Bolonje, mada je naslovne strane tada pokupio njegov sunardonik Filip Kostić. Pre toga je dao gol za Srbiju protiv Norveške i Halanda.

Svojevremeno je i Dibala bio na udaru medija iz istog razloga, velike utakmcie imao je samo protiv manjih klubova, ali je zatajio gotovo uvek kada je to bilo važno – protiv velikih.

– Očekivalo se da će Vlahović prvi put od kada je prešao u Juventus pogoditi na velikom meču. Ali “rosoneri” su bili još jedan rival prve klase protiv kojeg je Vlahović završio bez postignutog gola. Tako je bilo i sa Dibalom, kritikovan je da pravi razliku samo protiv “malih”. Vlahović je prošle sezone, od osam golova Juventusa u ligi, dao Laciju, Interu u finalu Kupa Italije, ali ove godine apstinira. Šest golova na jedanaest utakmica je njegov učinak. Tim sa najvišim rejtingom kojem je Vlahović dao gol je Roma, dok je zatajio protiv PSŽ-a, Benfike i sada Milana – konstatuje “Gazeta”.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.