GOBELJIĆEV DVOSTRUKI TRIJUMF: Opet je miljenik navijača Zvezde, a stigao je legendarnog Pižona!
Marko Gobeljić, Foto: Starsport©

povratak

GOBELJIĆEV DVOSTRUKI TRIJUMF: Opet je miljenik navijača Zvezde, a stigao je legendarnog Pižona!

Koliko je dobro odigrao protiv ekipe Ferencvaroša, govori i to da mu se sa stadiona "Rajko Mitić" skandiralo "Gobelja, Gobelja"

Objavljeno:

Marko Gobeljić je ponovo osvojio srca navijača Crvene zvezde. Njegova izvedba na meču protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope je pokazala da je ovaj "univerzalac" spreman da se vrati na svoju poziciju desnog beka i da ponovo pruža odlične partije.

Meč protiv mađarske ekipe je za njega predstavio i jedan mali jubilej, on je sustigao legendu, Vladimira Petrovića Pižona.

1 / 5 Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Koliko je dobro odigrao protiv ekipe Ferencvaroša, govori i to da mu se sa stadiona "Rajko Mitić" skandiralo "Gobelja, Gobelja", u jednom trenutku, što je dodatno podstaklo fudbalera. Posle meča, Zvezda je objavila i to da je Gobeljić odigrao 50. utakmicu u evropskim utakmicama, čime se izjednačio sa Pižonom.

Marko Gobeljić je i fudbaler sa najdužim stažom u aktuelnom igračkom kadru Crvene zvezde, pošto mu je ovo šesta sezona u kojoj nastupa u crveno-belom dresu. Samim tim, to znači da je i jedini akter koji je ispratio svaku utakmicu Zvezde u Evropi otkako su se crveno-beli vratili u grupne faze.

Gobeljić je sa ovom, 50. utakmicom, uspeo da se izjednači sa Pižonom, ali i saigračem El Farduom Benom. Izuzev njega, blizu ovog mini-jubileja od 50. utakmica su još Slavoljub Srnić (46) i Gelor Kanga (45).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.