JUVENTUS OSTVARIO PRVU POBEDU U GRUPNOJ FAZI! Benfika odolela moćnom Pari Sen Žermenu! (FOTO)
Dušan Vlahović, Foto: EPA/Alessandro di Marco

LIGA ŠAMPIONA, 3. KOLO

JUVENTUS OSTVARIO PRVU POBEDU U GRUPNOJ FAZI! Benfika odolela moćnom Pari Sen Žermenu! (FOTO)

Čelsi je u Londonu pobedio ekipu Milana

Objavljeno: 02:08h

Fudbaleri Benfike i Pari Sen Žermena odigrali su u Lisabonu nerešeno 1:1, u utakmici trećeg kola Grupe H Lige šampiona.

Francuski klub je poveo u 22. minutu, nakon akcije u kojoj su učestvovali Kilijan Mbape, Nejmar i Lionel Mesi. Asistenciju je upisao Nejmar, a gol je sa ivice šesnaesterca postigao argentinski napadač.

Benfika je do izjednačenja došla u 41. minutu. Enco Fernandes je ubacio loptu u kazneni prostor, a nju je na putu ka golu 'zakačio' Danilo i postigao autogol.

Juventus je u Torinu pobedio Makabi Haifu sa 3:1. Adrian Rabio je u 35. minutu iskoristio odličnu asistenciju Anhela di Marije, izašao sam pred gol i lako savladao golmana Džoša Koena.

FK Juventus
foto: EPA/Alessandro di Marco

Na drugi pogodak čekalo se do 50. minuta. Odličnu asistenciju u prostor ponovo je uputio Di Marija, a sam pred golmana ovog puta izlazi srpski igrač Dušan Vlahović, koji se potom upisuje u strelce.

Izraelski prvak je smanjio rezultat u 75. minutu preko Dina Davida, dok je Rabio u 83. minutu posle kornera bio najviši u skoku za konačnih 3:1.

PSŽ vodi u Grupi H sa sedam bodova, Benfika je druga sa istim brojem bodova, Juventus je treći sa tri, a Makabi je poslednji bez bodova. Za šest dana PSŽ dočekuje Benfiku, a Makabi je domaćin Juventusu.

Пласман обезедио Sofascore

Mančester siti bio je ubedljiv na svom terenu i savladao ekipu Kopenhagena sa 5:0, u utakmici trećeg kola Grupe G Lige šampiona.

Vodeći gol postigao je Erling Haland u sedmom minutu, nakon asistencije Žoaa Kansela. Volej udarac u 32. minutu uputio je igrač Sitija Serhio Gomes, a do odbijene lopte je u nastavku akcije došao norveški napadač, koji je tako postigao peti gol ove sezone u Ligi šampiona. Siti je povećao rezultat u 39. minutu, nakon što je autogol postigao David Hočolava.

U 54. minutu u kaznenom prostoru Kopenhagena novozelandski fudbaler Marko Stamenić povukao je za dres Emerika Laporta, a minut kasnije sa penala je bio precizan Rijad Marez. Konačan rezultat postavio je Hulijan Alvares u 76. minutu, pošto je iskoristio asistenciju Mareza.

U istoj grupi, Borusija iz Dortmunda je na gostovanju pobedila Sevilju sa ubedljivih 4:1. Na tabeli Grupe G vodi Siti sa maksimalnih devet bodova, Borusija je na drugom mestu sa šest, dok po jedan bod imaju Sevilja i Kopenhagen.

Пласман обезедио Sofascore

U sledećem kolu za šest dana Siti gostuje Kopenhagenu, a Borusija Dortmund dočekuje Sevilju.

Čelsi je pobedio u Londonu ekipu Milana sa 3:0, u utakmici trećeg kola Grupe E Lige šampiona.

Tim sa Stamford Bridža je poveo u 24. minutu kada se posle kornera i velike gužve u kaznenom prostoru najbolje snašao Vesli Fofana. Pitanje pobednika rešeno je na početku drugog poluvremena. Prvo je Pjer-Emerik Obamejang sa peterca, posle centaršuta Risa Džejmsa, pogodio za 2:0 u 56. minutu, a potom je asistent kod drugog gola iskoristio dodavanje Rahima Sterlinga i lepo savladao golmana Milana u 62. minutu.

Пласман обезедио Sofascore

Fudbaleri Čelsija će u narednom kolu gostovati Milanu, dok će Dinamo u Zagrebu ugostiti Salcburg.

Real je u Madridu savladao Šahtjor iz Donjecka sa 2:1, u utakmici trećeg kola Grupe F Lige šampiona.

Španski tim je poveo u 13. minutu pogotkom Rodriga. Petnaest minuta kasnije na semaforu je pisalo 2:0. Rodrigo je proigrao Vinisijusa Žuniora koji je matirao golmana gostujućeg tima. Šahtjor se nije predavao i uspeo je u 39. minutu da prepolovi prednost Reala pogotkom Oleksandra Zubkova, ali se rezultat do kraja meča nije menjao.

Пласман обезедио Sofascore

Fudbaleri Reala će u narednom kolu gostovati Šahtjoru u Varšavi, dok će Lajpcig u goste Seltiku.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.