OSUĐEN ZBOG SILOVANJA, ALI DEVOJKA GA NIJE NAPUŠTALA: Šest godina kasnije, Nataša se udala za njega!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

kakva priča

OSUĐEN ZBOG SILOVANJA, ALI DEVOJKA GA NIJE NAPUŠTALA: Šest godina kasnije, Nataša se udala za njega!

Njen otac, bogati biznismen, bio je jedan od onih koji su najviše podržavali ovog mladića

Objavljeno:

Život Čeda Evansa iz korena se promenio tog aprila 2012. godine. Naime, sadašnji fudbaler Prestona, a tada Šefild junajteda, osuđen je za silovanje i dobio je zatvorsku kaznu u trajanju od pet godine.

Tako je odlučio sud u njegovoj domovini, Velsu, koji je tada najboljeg strelca treće engleske lige poslao pet godina u zatvor, dok je drugi optuženi, fudbaler Port Vejla Klejton MekDonald oslobođen optužbi.

Evans i MekDonald su na suđenju odbili navode da su izvršili silovanje 19-godišnje devojke koja je u iskazu rekla da se ne seća tačno šta se dogodilo te večeri, ali sud je ipak osudio Evansa, dok je MekDonald oslobođen optužbi.

Napadač pnikao u Mančester sitiju je i dalje tvrdio da je bilo intimnih odnosa s devojkom koja ga je tužila, ali uz pristanak njih oboje, odnosno da silovanja nije bilo.

Čed Evans
foto: EPA/Claus Fisker

Te sezone Čed je igrao najbolji fudbal karijere, a u 36 utakmica u dresu Šefilda postigao je 29 golova, a onda je morao iza rešetaka.

Velšanin je, međutim, u zatvoru bio samo do novembra 2014. godine, pola zatvorske kazne, pošto je dokazano da zapravo nije kriv za delo za koje je optužen i prvostepeno osuđen!

Slučaj je zatvoren u oktobru 2016. godine kada je Čed Evans proglašen nevinim i mogao je da nastavi prekinutu karijeru profesionalnog fudbalera u nižim engleskim ligama.

Za sve to vreme Čed Evans je ostao u vezi sa Natašom Mesi, koja ga nije napuštala ni nakon što je napadač optužen i osuđen za silovanje 19-godišnjakinje.

Gotovo šest godina kasnije, Čed Evans i Nataša Mesi su se venčali, piše The Sun. Njen otac, bogati biznismen, bio je jedan od onih koji su najviše podržavali ovog mladića, i otvorio je sajt na kom je pisalo "Čed Evans je lažno optužen za silovanje aprila 2012."

- Nataša je bila uz Čeda u najtežim trenucima, a dan njihovog venčanja pokazao je da su prošlost ostavili iza sebe. Oboje su bili kao jedan veliki osmeh u trenutku kad su rekli 'da' na građanskom venčanju - ispričao je bliski rođak njih dvoje za navedeni izvor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.