PAMTE GROBARI, ALI PAMTE I DELIJE! Ovo su najveće blamaže Partizana i Zvezde, crno-beli prošli MNOGO GORE! (VIDEO)
Detalji sa "kobnih" mečeva, Foto: Printscreen

bruka!

PAMTE GROBARI, ALI PAMTE I DELIJE! Ovo su najveće blamaže Partizana i Zvezde, crno-beli prošli MNOGO GORE! (VIDEO)

Trećeligaši im u nekoliko navrata uzimali meru

Objavljeno: 12:07h

Bride obrazi igračima Partizana posle poraza u šesnaestini finala od Radničkog iz Sremske Mitroviće, a navijači se nerado podsećaju još nekih blamaža iz prošlosti.

Tri su doživeli crno-beli od daleko slabije rangiranih timova, dok je večiti rival, Crvena zvezda bio daleko "uspešniji" u Kupu.

Prvu takvu senzaciju priredio je BSK iz Batajnice davne 1996. godine, kada je bio trećeligaš i uspeo da nanese Partizanima jedan od najtežih poraza u istoriji.

Prošlo je poprilično dosta vremena do narednog šoka. Vrlo dobro Grobari pamte 26. oktobar 2005. godine i još jedan sraman poraz. Opet od trećeligaša, ovog puta Timoka, usred Humske.

Imao je Partizan vođstvo posle gola Obiore Odite, ali je posle greške Nenada Đorđevića Timok stigao do izjednačenja od 1:1, a penal serije u kojoj je zablistao golman Robert Mitrović koji je i pogodio sa kreča.

Sa druge strane Topčiderskog brda bila je samo ona jedna, 6. maja 2009. godine kada je Crvena zvezda poklekla na gostovanju kod Sevojna, ali to u polufinalu Kupa.

Vujović je doveo Sevojno u vođstvo, Some je izjednačio, a zvanje junaka utakmice ovog puta je poneo Radenko Kamberović u 90. minutu utakmice za konačnih 2:1.

Bilo je i drugih bolnih poraza za crveno-bele, protiv onih u finalima Sartida (2003. godine) i Železnika (2005), pa i onih 1:5 od Borca na stadionu “Rajko Mitić“ 2015. godine, ali to su ipak bili predstavnici elitnog ranga takmičenja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.