ZA RIKARDA SAM ZNAO GDE ĆE ŠUTIRATI: Heroj Radničkog otkrio kako je zaustavio penale Partizanovih igrača!
Mihailo Dragićević, Foto: Printscreen/clideo.com/arena sport

sve je znao

ZA RIKARDA SAM ZNAO GDE ĆE ŠUTIRATI: Heroj Radničkog otkrio kako je zaustavio penale Partizanovih igrača!

Ovaj mladi golman je postao heroj u penal seriji

Objavljeno: 12:21h

Desio se presedan u srpskom fudbalu, Partizan je ispao u prvoj rundi Kupa od Radničkog iz Sremske Mitrovice! Klub sa zapada Srbije je bio bolji posle izvođenja penala, gde je najbolji pojedinac bio Mihailo Dragićević, mladi golman Radničkog koji je odbranio dva penala od četiri, koliko je promašio Partizan.

Dragićević je rođen 2000. godine, ali je tokom penal lutrije uspeo da sačuva koncentraciju i da se na neverovatan način predstavi publici u Srbiji. Počeo je karijeru u Brodarcu, zabeležio je nekoliko nastupa i za mladu reprezentaciju Srbije, dok je u Mitrovici dobio prvu pravu priliku i već im se isplatio.

Ovaj mladi golman je postao heroj u penal seriji, od četiri jedanaesterca koliko je Partizan promašio, on je odbranio dva i to Rikardu Gomešu i Andradeu pročitavši namere fudbalera. Dragićević je za Telegraf izjavio da je znao gde će Rikardo da šutira.

- Za Rikarda sam znao, u prethodnoj sezoni sam bio u Proleterlu i bio sam član ekipe kada je Petrić odbranio penal Rikardu, u tu istu stranu. Kada sam video da će on prvi da šutira, odmah sam se setio situacije i rešio da idem u levo. Kao ekipa se nismo pripremali za penale, nismo znali ko će igrati, niti ko će šutirati. Imao sam svoj "ritual", odredio sam strane gde ću ići kod svakog udarca i to je to. Ispalo je dobro - rekao je Dragićević za Telegraf.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.