Markec debitovao u pobedi Hala nad Junajtedom, minute upisao i Evandro! (VIDEO)
Foto: Reuters

osetili vrelinu

Markec debitovao u pobedi Hala nad Junajtedom, minute upisao i Evandro! (VIDEO)

Bivši igrači Partizana i Crvene zvezde zaigrali su u Liga Kupu..
Objavljeno: 17:52h

Fudbaleri Hala uspeli su da savladaju Mančester junajted rezultatom 2:1 u okviru polufinala Liga Kupa, ali to nije bilo dovoljno za prolazak dalje, pošto su "crveni đavoli" slavili u prvom meču 2:0!

Hal je obradovao navijače vođstvom u prvom poluvremenu posle prilično čudnog penala iz kojeg je Hadlston zatresao mrežu „sa kreča“. Posle kornera u 34. minutu, Markos Rohoje počupao Magira i skrivio jedanaesterac, a De Hea nije uspeo da zaustavi udarac Hadlstona.

Junajted je imao više od igre, ali nije uspeo da izjednači do odlaska na odmor. Osokoljen vođstvom, domaći trener Marko Silva je u 59. minutu uveo sa klupe Lazara Markovića kojem je ovo bio debi, a pet minuta kasnije i Evandra. Međutim, umesto drugog gola Hala, videli smo prvi Junajteda.

Posle prodora Rašforda, Hadlston je uklizao i pokušao da izbije loptu, ali je na taj način asistirao Pogbi koji je iskoristio zicer

De Hea je bio besposlen na golu Juanjteda, izgledalo je da neće biti drame u finišu, ali je odbrana gostiju zaspala u 85. minutu kada je Mejler sjajno proigrao Nijasa na drugoj stativi, a novjalija iz Evertona rutinski upisao prvenac za uzbudljivu završnicu meča.

Ipak, Junajted je odoleo, Hal nije uspeo da dođe do trećeg gola i produžetaka, pa Murinjov tim ide u finale.

BONUS VIDEO - Espreso dizanje sa Dijanom - 9. epizoda

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.