SKANDAL I U SKOPLJU: Makedonci zviždali himnoj Bugarske, vređali i PSOVALI Krstajićeve igrače! (VIDEO)
Navijači Makedonije, Foto: Profimedia

burno kolo

SKANDAL I U SKOPLJU: Makedonci zviždali himnoj Bugarske, vređali i PSOVALI Krstajićeve igrače! (VIDEO)

Utakmica nije imala neki veliki rezultatski značaj jer je iz ove grupe Gruzija izborila plasman u Ligu B, dok je kolo pre kraja Gibraltar ispao u Ligu D

Objavljeno:

Završeno je takmičenje u grupnoj fazi fudbalske Lige nacija.

Dueli poslednjeg kola doneli su brojne vanfudbalske stvari i skandale na tribinama. Hrvatski navijači su imali međusobni sukob pa sa policijom u Beču, rumunski i bosanski navijači u Bukureštu, a u Crnoj Gori se fudbaler Finske požalio na rasizam protivničkog igrača.

U grupi C4 bilo je problema i u duelu Severne Makedonije i Bugarske.

Utakmica nije imala neki veliki rezultatski značaj jer je iz ove grupe Gruzija izborila plasman u Ligu B, dok je kolo pre kraja Gibraltar ispao u Ligu D.

Ali, pažnju je izazvao detalj pri intoniranju himni. Naime, himna Bugarske na stadionu je dočekana gromoglasnim zvižducima, ceo stadion je zviždao tako da se nije fino čuo nijedan deo bugarske himne. Pored toga pojedini mediji u Bugarskoj pišu da su njihovi fudbaleri tokom utakmice doživljavali razne uvrede i psovke od strane makedonskih navijača.

Inače, Bugarska je sa Mladenom Krstajićem na klupi odgovorila navijačima u Skoplju na pravi način. Slavili su Bugari trijumf rezultatom 0:1. Gol odluke za goste postigao je Despodov u 50. minutu na asistenciju Kirilova. Makedonci su od 14. mnuta igrali s igračem manje nakon isključenja Todoroskog.

Na kraju su Bugari završili drugi u grupi sa devet bodova, dok je Severna Makedonija završila kao trećeplasirana sa sedam osvojenih bodova.

Lider Gruzija je grupu okončala sa 13 bodova, dok je autsajder Gibraltar osvojio jedan, ali vredan bod - na domaćem terenu protiv Bugarske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.