SUVENIRI ZA CEO ŽIVOT ZAVRŠILI NA OGLASIMA: Dresove koje su "Orlovi" podelili deci, roditelji prodaju i za 1.000 €!
Foto: Starsport©, Printscreen/Kupujem prodajem

takvi smo mi

SUVENIRI ZA CEO ŽIVOT ZAVRŠILI NA OGLASIMA: Dresove koje su "Orlovi" podelili deci, roditelji prodaju i za 1.000 €!

Danas, izgleda, sve ima cenu u Srbiji

Objavljeno:

Pojedini dresovi fudbalskih reprezentativaca Srbije koje su "Orlovi" u znak zahvalnosti za podršku podelili klincima posle meča sa Švedskom završili su u oglasima!

Naime, ono što bi za svu dečurliju trebalo da bude suvenir od idola i uspomena za ceo život, može se naći na sajtu Kupujem-prodajem gde su pojedine dresove najverovatnije na prodaju ponudili roditelji.

Verovali ili ne, dres Ivana Ilića je ponuđen za neverovatnih 1000 evra?!

Dres Saše Lukića
foto: Printscreen/Kupujem prodajem

I nije jedini koji se može naći na ovom veoma posećenom sajtu gde se prodaje sve i svašta, a evo, imamo i primer da se prodaju i "nečiji snovi" jer je dres Srbije, ove i ovakve, najpopularnije Srbije, i jeste bio san svakog deteta, posebno kad je stigao iz ruku reprezentativaca.Ali danas, izgleda, sve ima cenu u Srbiji.

Scene koje su se desile posle meča su ugrejala srca svih, fudbaleri su obišli krug i bacali dresove i majice u publiku u kojoj su većinski bila deca, ali i poneki roditelj, kako bi se zahvalili najmlađima za divnu podršku. Ponovo su doneli sreću "Orlovima" a sa njima, za razliku od odraslih navijača, zasigurno nema incidenta i sve je proteklo u savršenoj atmosferi.

Deca, Deca navijači Srbije, Navijači Srbije
foto: Starsport©

Poneki od tih dresova i majica, ipak, neće završiti u posedu klinaca. Na oglasima se pojavio još jedan autenitčan primerak opreme Srbije sa meča sa Ševdskom, majica ili takozvani pod dres Saše Lukića. Malo oštećen.

Cena, prava sitnica - 350 evra.

- Pod dres Saše Lukića sa utakmice Srbija - Švedska. Na dresu ima par oštećenja od igre i kada je bačen u publiku, ali osim toga je u odličnom stanju i nije nošen od utakmice - glasi opis oglasa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.