NEMA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE, PIKSI NEUMOLJIV: Igrao je 1+8 minuta, to je nedovoljno...
Dragan Stojković Piksi, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

sve je jasno

NEMA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE, PIKSI NEUMOLJIV: Igrao je 1+8 minuta, to je nedovoljno...

Levi bek ima jaku konkurenciju u novom klubu, ali polako dobija sve više prilike

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu počinje u okviru Lige nacija kad dočekuje Švedsku na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu (20.45).

Selektor Dragan Stojković Piksi se ovim povodom danas obratio medijima, a "Orlovi" započeli pripreme za ovaj, ali i meč sa Norveškom u Oslu 27. septembra koji može biti presudan u borbi za prvo mesto u grupi B4.

Pričao je o debitantima, ali i najavio da će na budućem spisku biti i Lazar Samardžić.

Kada je reč o onima koji nisu među 27 igrača za duele sa Švedskom i Norveškom, ističe se Mihailo Ristić, a Piksi je objasnio zašto nema bivšeg igrača Zvezde, a sada levog beka Benfike.

Mihailo Ristić i trener Benfike Roger Šmit
Mihailo Ristić i trener Benfike Roger Šmitfoto: Global Media Group / ddp USA / Profimedia

- Što se tiče Ristića, njegove karakteristike odlično poznajemo, ali u nekom perodu iza, on je odigrao samo jedan minut. Juče je odigrao osam, to je devet minuta. Ta minutaža i to neigranje, to je razlog zašto ga nema, to nije ništa definitivno, ali u ovom momentu je odluka takva da su to razlozi. Verujem da i on to zna, nije ništa lično i nije definitivno. Ali ako odigraš minut plus osam, to je nedovoljno da budete u timu. A sa druge strane imamo dovoljno igrača na tim krilnim pozicijama, da je odluka u ovom momentu vrlo logična - poručio je Stojković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.