UVEK NA STRANI PRAVDE! Nemanja Matić podržao SUDIJU o kome bruji Srbija! (FOTO)
Nemanja Matić, Foto: Starsport©

kapa dole!

UVEK NA STRANI PRAVDE! Nemanja Matić podržao SUDIJU o kome bruji Srbija! (FOTO)

Nemanja Matić oduševio fudbalsku javnost u Srbiji

Objavljeno: 09:39h

Možda je oduševio javnost, kada je uzeo telefon da pogleda spornu situaciju i pravilno procenio, ali je mladi sudija iz Kraljeva Stefan Lazović platio ceh i automatski je skinut sa liste!

Međutim, ta ista javnost se ne miri sa odlukom Sudijske komisije i smagra da je Lazović ispravno postupio kako bi odluka bila poštena – bez obzira na to što se radi o utakmici kraljevačke Međuopštinske lige.

Stefan je posle tog snimka sa meča Popovići Vrnjci – Polon 2018. postao planetarna zvezda, jer je veliki broj svetskih medija pisao o njemu, te su ga prozvali sudija koji je izmislio “VAR za sirotinju”.

Nedugo nakon informacije da je skinut sa liste, Stefan je dobio ogromnu podršku na društvenim mrežama od ljudi koji traže pravdu, a među njima je i bivši srpski reprezentativac Nemanja Matić.

Komentar, Sudija, Nemanja Matić
foto: Instagram/printscreen

Sam sudija je sve te vidove pdorške objavio na svom Instagram profilu i u neku ruku sam traži pravdu za to što je samo hteo da bude pošten. Arbitar je, inače, po struci diplomirani pravnik i radi kao pripravnik u Osnovnom tužilaštvu u Kraljevu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.