PORAZ ZVEZDE U TURSKOJ: Još uvek bez bodova u Evropi!
FK Crvena zvezda, Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

liga evrope

PORAZ ZVEZDE U TURSKOJ: Još uvek bez bodova u Evropi!

Fudbaleri Crvene zvedze poraženi su i u drugom meču Lige Evrope.Crveno-beli su gostovali u Turskoj ekipi Trabzona.

Objavljeno: 20:39h

Od samog početka utakmice turski tim je krenuo ofanzivno, visoko su pritiskali crveno-bele. Jednostavno rečeno, bili su konkretniji tim. To se videlo i na semaforu u 16. minutu kada je Hamšik pogodio za 1:0. Pre nego što je morao da vadi loptu iz mreže, Milan Borjan je sjajno intervenisao nakon volej udarca Trezegea koji je bio asistent kod prvog gola.

Aleksandar Pešić, MArk Bartra
foto: Facebook/FKcrvenazvedza

U drugom poluvremenu, taman kada je Miloš Milojević krenuo u ofanzivu i po prve bodove u Evropi, sudija je pokazao drugi žuti karton Kangvi, čime su crveno-beli "presečeni" u svojoj zamisli.

Nakon poigravanja Kange u opasnoj zoni, nadomak kaznenog prostora Borjana, lopta mu je oduzeta a Trezege razornim i preciznim udarem povećava prednost na 2:0.

Pred sam kraj meča Zvezda dolazi do prvog gola u Evropi, Veljko Nikolić je bio strelac!

U narednoj rundi Crvena zvezda igra na domaćem terenu protiv Ferencvaroša koji je savladao Monako 1:0. Taj meč je na programu 6. oktobra.

FK Crvena zvezda, FK Trabzon
foto: FK Crvena zvezda

Tok meča:

KRAJ MEČA!

89. minut: GOOOOOL: Veljko Nikolić postiže gol nakon lepe i efikasne akcije Crvene zvezde

68. minut: GOOOOOL: Trezege pogađa mrežu Borjana. Kanga je komplikovao u opasnoj zoni lopta je došla do Trezegea koji preciznim udarcem pogađa za 2:0!

64. minut: Kangva je imao žuti karton iz prvog poluvremena, nesmotrenim startom dobio je drugi žuti karton, iako i posle ponovljenog snimka deluje da je prestrogo dosuđen drugi žuti

59. minut: Milojević vrši još dve izmene, Zvezda kreće u ofanzivu. Umesto Pešića ulazi Kulibali, Sanoga menja Mustafa

46. minut: Aleksandar Katai je najavljen kao džoker u poslednjih pola sata igre, ali je u igri od početka drugog poluvremena

I poluvreme:

* Samo minut produžetka u prvom poluvremenu.

* Gol koji je Zvezda primila možete pogledati OVDE!

31. minut: Najbolju pirliku za crveno-bele imao je Bukari nakon kontre, šutirao je sa leve strane, ali je Čakir bio na visini zadatka

26. minut: Deset minuta nakon gola, Zvezda nije uspela da ozbiljnije ugrozi gol Trabzona koji je i dalje konkretniji tim na terenu.

16. minut: GOOOOOL: Volej Trezegea je išao pod prečku, ali je Milan Borjan pratio, bio dobro postavljen i loptu odbio u konrener. Nakon njega lopta dolazi do Trezegea, koji je ugledao Hamšika na drugoj stativi koji se poklonio za 1:0!

6. minut: Kangva dobija žuti karton

4. minut: Čakir je loše procenio kretanje lopte, ali je u poslednjem momentu uspeo loptu da izbije ispred Pešića koji je vršio pritisak na golmana domaćih

1. minut: Utakmica je počela

Govoreći za Arenu Sport pred samu utakmicu u Ligi Evrope, trener Crvene zvezde je objasnio zašto je ostavio Aleksandra Kataija na klupi.

Miloš Milojević smatra da bi Katai mogao da bude "džoker" i da u poslednjih pola sata donese prevagu za Zvezdu.

Sastavi

Trabzon: Čakir - Striger Larsen, Bartra, Densvil, Elmali - Hamšik, Baksatas, Siopis - Trezege, Đanini, Gomez Klupa: Tahatepe, Moradoglu, Bozok, Omur, Vitor Ugo, Unuvar, Bardhi, Erdogan, Lahtimi, Haspolat Zvezda: Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Srnić, Sanogo, Kanga, Kangva - Bukari, Pešić Klupa: Popović, Vasiljević, Ivanić, Pankov, Katai, Azarov, Mustafa, Nikolić, Ben, Gobeljić, Mitrović, Kulibali

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.