STIGLE OPTUŽBE IZ BORUSIJE! Postao je teret, ZBOG OVOGA SU PRODALI HOLANDA!
Erling Holand je jedno od najvećih pojačanja Mančester Sitija, Foto: EPA/Andrew Yates

kehl je sve rekao!

STIGLE OPTUŽBE IZ BORUSIJE! Postao je teret, ZBOG OVOGA SU PRODALI HOLANDA!

Ove izjave dolaze samo nekoliko dana uoči utakmice Lige šampiona između Borusije i Sitija

Objavljeno:

Holand je fudbalska sadašnjost i budućnost, dečko koji je za kratko vreme fantastičnim partijama pokupio milione simpatija širom sveta.

Međutim, nakon poslendjih izjava Sebastijana Kehla izgleda da ni odlični Norvežanin nije toliko bajan i sjajan kako se čini.

"ON JE KAO VANZEMALJAC - JAČI, VIŠI, BRŽI OD SVIH KOJE SMO VIDELI DOSAD!" - Mogu li ga zaustaviti?

- Koliko god smo ga cenili i sve što je uradio za klub, on je definitivno postao teret, kako za svlačionicu tako i za klub. U suštini sve se vrtelo oko njega.

- Upravo zbog toga, vreme prodaje je bilo ispravno, kako za nas tako i za Siti. To potvrđuje činjenica da je 10 golova ove sezone postiglo 10 različitih igrača - kazao je Kehl.

UŽASNA VEST! Fudbaleru Borusije iz Dortmunda otkriven tumor, HITNO napustio pripreme ekipe! (FOTO)

- Samo bih voleo da smo bili sigurni u Erlingov odlazak malo ranije jer je to ograničilo naše pripreme. Bez njega imamo mogućnost da verujemo drugim igračima.

Inače, ove izjave dolaze samo nekoliko dana uoči utakmice Lige šampiona između nemačkih Žuto-crnih i engleskih Građana na Etihadu.

FK Mančester siti, Kevin De Brujne
foto: EPA/Peter Powell

Siti je platio Holanda 60 miliona plus bonusi, a novac je već počeo da isplaćuje pošto je fantastični golgeter zabio već 12 golova u svim takmičenjima.

Borussija je vrlo dobro ušla u novu sezonu bez svog do sada najboljeg strijelca. Ekipa iz Dortmunda je vodeća u Bundesligi sa 12 bodova nakon 5 kola, dok je u Ligi prvaka sa visokih 3:0 savladan Kopenhagen.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.