POTRES U BIH! Sjajni golman čeka Piksijev POZIV, "zmajevi" opet "popili pedalu"!
Vladan Kovačević, Foto: Profimedia

OPA!

POTRES U BIH! Sjajni golman čeka Piksijev POZIV, "zmajevi" opet "popili pedalu"!

Iako je žestoka konkurencija, Banjalučanin se nada pozivu Srbije

Objavljeno: 17:26h

Selektor BiH Ivajlo Petev je saopštio spisak za mečeve sa Crnom Gorom i Rumunijom, ali bez imena koje se najavljivalo kao veliko pojačanje.

Bosna i Hercegovina ni za ovu akciju nije uspela da privoli najboljeg golmana poljske lige Vladana Kovačevića da igra za reprezentaciju.

Kovačević je rođen u Banjaluci, već je dobijao pozive u selekciju "zmajeva", ali se nije odazovao za okupljanje u junu. Isto kao i za septembarsku akciju. Spekuliše se da golman Rakova želi da brani za reprezentaciju Srbije i da čeka poziv iz Beograda, odbijajući da se prikluči BiH.

Međutim, u selekciji Srbije je jaka konkurencija u liku Predraga Rajkovića (Majorka), Vanje Milinković-Savića (Torino), Marka Dmitrovića (Sevilja) i Mileta Svilara (Roma). Znatno jača nego što je među "zmajevima" koji računaju na Ibrahima Šehića (Konjaspor), Nikolu Vasilja (Sent Pauli) i Kenana Pirića (AEK Larnaka), ali Kovačević je po svemu sudeći prelomio da čeka... Kovačević se letos dovodio u vezu sa prelaskom u lisabonsku Benfiku, ali je ipak ostao u ambicioznom poljskom klubu jer Vlahodimos nije otišao u Lester, a on je bio projektovan za zamena.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.