SENZACIONALNE VESTI! Stanković otišao, stiže njegova VELIKA ŽELJA!
Dejan Stanković, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

bum!

SENZACIONALNE VESTI! Stanković otišao, stiže njegova VELIKA ŽELJA!

Dugo traju pregovori dva kluba, ali izgleda da je dogovor konačno postignut

Objavljeno: 17:59h

Dejan Stanković je otišao iz Crvene zvezde, ali na "Marakanu" stiže njegova velika želja! Naravno, ako je verovati afričkim medijima.

Portal "GHANAsoccernet.com" objavio je da je dosadašnji vezista Šerifa Edmund Ado kompletirao prelazak u redove srpskog šampiona, a prenosi "24sedam".

Ugovor je, prema saznanjima Afrikanaca, potpisan na četiri godine.

Ado se dugo već povezuje sa Crvenom zvezdom. Hteo ga je doskorašnji trener srpskog šampiona Dejan Stanković još prošle zime na crveno-beloj strani Topčiderskog brda, ali tada nije došlo do dogovora sa Šerifom oko obeštećenja. Pokušano je ovog leta ponovo, transfer je, prema pojedinim informacijama bio gotov, ali zvanična potvrda je izostala.

Edmund Ado
Edmund Adofoto: Profimedia

Eliminacija Zvezde iz Lige šampiona, kao i odlasci Milana Pavkova i Ohija sa "Marakane" fokus javnosti i čelnika kluba iz Ljutice Bogdana prebacili su potom na popunjavanje praznima u najisturenijem delu tima, međutim se od Ada izgleda nije odustalo.

Reprezentativac Gane prošle sezone odigrao je 33 meča za Šerif i bio je jedan od zaslužnijih za odbranu nacionalnog trona i osvajanje Kupa Moldavije. Za reprezentaciju svoje zemlje debitovao je u novembru prošle godine na Afričkom kupu nacija, a do danas je u dresu za državnim grbom odigrao još sedam mečeva.

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.