STANKOVIĆEV SIN DOŽIVEO DEBAKL! Primio 7 golova, ALI PROGLAŠEN JE ZA NAJBOLJEG IGRAČA U TIMU! (VIDEO)
Filip Stanković daleko je od karijere kakvu je imao njegov otac, Foto: FK Crvena zvezda

25 ŠUTEVA JE PROTIVNIK UPUTIO...

STANKOVIĆEV SIN DOŽIVEO DEBAKL! Primio 7 golova, ALI PROGLAŠEN JE ZA NAJBOLJEG IGRAČA U TIMU! (VIDEO)

PSV ih je "uništavao" čitav meč

Objavljeno:

Mladi srpski golman Filip Stanković, sin legendarnog fudbalera i doskorašnjeg trenera crveno-belih Dejana Stankovića, doživeo je u sredu najteži poraz u karijeri pošto je njegov Volendam doživeo debakl u Ajndhovenu.

PSV igra silno od početka sezone i jedva su čekali duel sa slabašnim timom kakav je Volendam, pa je na kraju publika uživala u čak osam golova - od kojih je sedam završilo iza leđa Stankovića.

ŠTA ĆE TATA REĆI? Pogledajte LUKSUZ u kome se baškari sin Dekija Stankovića sa zanosnom Italijankom! (FOTO)

Ipak, iako je PSV izgubio 7:1 golovima trostrukog strelca Gakpoa, dvostrukog Simonsa, odnosno golom Bakajoka i autogolom Plata, može da se kaže da je Filip Stanković bio najbolji u svojoj ekipi, što dovoljo govori o Volendamu...

PSV ih je "uništavao" čitav meč, držali su loptu sve vreme u svom posedu i napadali u talasima, što je i specifično za holandski fudbal, tako da su uputili ukupno 25 šuteva ka golu Stankovića. Njegovi igrači ostavili su ga da bude "glineni golub" i tako je lopta u okvir letela čak 16 puta, od čega sedam puta nije uspeo da je zaustavi.

KIKS SINA DEJANA STANKOVIĆA: Na prvom meču u novom klubu POPIO crveni karton!

Nije teško izračunati da je imao dakle devet odbrana, više nego primljenih golova, a ono što je posebno bizarno je da je morao da spasava svoj gol ne samo od crveno-belog domaćina, nego su i njegovi saigrači bili opasnost. Tako je Plat postigao autogol, ali je Stanković još u nekoliko navrata sprečio da ga ne savladaju igrači koji nose dres sa istim grbom poput njega, što bi tek uslovilo nezapamćenu katastrofu.

Stanković je inače i prošlu sezonu proveo u Volendamu na pozajmici iz Intera, a do sada je ukupno 32 puta bio na golu holandskog kluba. Primio je 52 gola i sačuvao mrežu u devet susreta, nedavno i protiv Tventea.

Pogledajte detalje sa meča!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.