DELIJE NEGODUJU, OVAJ POTEZ IM SE NIKAKO NIJE SVIDEO! Pljušte uvrede i prozivke!
Ohi Omoidžuanfo, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

fk crvena zvezda - komentari

DELIJE NEGODUJU, OVAJ POTEZ IM SE NIKAKO NIJE SVIDEO! Pljušte uvrede i prozivke!

Norveški napadač Ohi Omoidžuanfo je napustio Crvenu zvezdu, a njegov odlazak ispratio je veliki broj navijača, ali i bivših igrača srpskog šampiona

Objavljeno:

Stigao je Ohi Omoidžunafo kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu tokom zime, odigrao je izuzetno proleće, ali to nije bilo dovoljno da ostane na Marakani. Od početka nove sezone Norvežanin je bio u trećem planu, a dan uoči večitog derbija spakovao se i u transferu teškom 1.300.000 evra pojačao danski Brondbi.

KUPUJU U POSLEDNJI ČAS! Najuticajniji sportski novinar za transfer pijacu tvrdi Zvezdu napušta još jedan igrač!

Ohi je od starta bio izuzetno vezan za navijače i Crvenu zvezdu, a kroz dve objave na Instagramu oprostio se od Delija, ali i svih unutar kluba. Na njegove reči reagovali su gotovo svi navijači koji su videli to, kao i Nemanja Motika i Kristinao Pičini. Italijan i Norvežanin su u Zvezdu stigli tokom zime i međuvremenu su postali veliki prijatelji.

POVREDA NA ZAGREVANJU UNIŠTILA UGOVOR VREDAN 1.500.000 EVRA PO SEZONI! Srbin u noćnoj mori nakon izbacivanja Zvezde

1 / 6 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Srećno moj brate, zaslužio si više brate… Volim te - napisao je Pićini na čiji komentar su reagovali brojni navijači Crvene zvezde, uglavnom izražavajući nezadovoljstvo što je Ohi otišao.

Ohi Omoižuanfo je inače još prošlo leto bio na leti Crvene zvezde, međutim Molde nije želeo da ga pusti čak ni za milionsko obeštećenje. Na kraju je stigao kao slobodan igrač po isteku saradnje. Ukupno, za Crvenu zvezdu je upisao 24 nastupa i na njima je zabeležio 12 golova, ali se sada klub okrenuo novim igračima u napadu!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.