GROBARI SE NADAJU KRAJU RIKARDOVOG POSTA NA DERBIJU: Hoće li Partizanova uzdanica pogoditi kad je najpotrebnije!?
Rikardo Gomeš, Foto: Starsport©

u susret večitom derbiju

GROBARI SE NADAJU KRAJU RIKARDOVOG POSTA NA DERBIJU: Hoće li Partizanova uzdanica pogoditi kad je najpotrebnije!?

Korpulentni napadač je od kad se vratio u redove crno-belih nijednom (a odigrano je četiri derbija prošle sezone) nije uspeo da zatrese mrežu najvećeg rivala

Objavljeno:

Rikardo Gomeš kako vreme prolazi, obara sve više rekorda u crno-belom dresu. Napadač sa Zelenortskih ostrva je u prošloj takmičarskoj godini prestigao učinak Mateje Kežmana iz sezone 1999/2000 kada je pogodio mrežu rivala 37 puta i tako postao fudbaleri Partizana sa najviše golova u jednoj sezoni.

Crno-beli su tako od povratnika u redove kluba iz Humske, dobili jednu pravu gol mašinu još ubedljiviju nego što je bila u prvom mandatu.

Rikardo i u Evropi nastavlja da trese mreže, bio je strelac na tri utakmice zaredom koji su crno-beli igrali, prvo u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a onda u plej ofu za Ligu konferencija. Gomeš je sada sustigao dosadašnjeg vlasnika rekorda, Brazilca Klea koji više nije najefikasniji po tom parametru.

1 / 7 Foto: Starsport©

Rikardo protiv svih može da pogodi, ali nikako da to uradi na utakmici u kojoj bi svi navijači Partizana želeli da to uradi, naravno reč je o večitom derbiju.

Korpulentni napadač je od kad se vratio u redove crno-belih nijednom (a odigrano je četiri derbija prošle sezone) nije uspeo da zatrese mrežu najvećeg rivala.

Aleksandar Katai, Rikardo Gomeš
foto: Starsport©

Svi se pitaju u čemu je problem, da li u tome da su ga defanzivci Zvezde pre svega se misli na Aleksandra Dragovića dobro čuvali, ili je nešto drugo što koči Rikarda da postigne pogodak na najvećem meču u srpskom fudbalu.

Fudbaler sa Zelenoortskih ostrva je jedini gol protiv Crvene zvezde postigao na 158. večitom derbiju, kada je doveo Partizan u vođstvo, ali je krajnji rezultat bio 1:1.

Svi navijač i crno-belih se nadaju da je postu došao kraj i da je vreme da Rikardo ponovo bude strelac na večitom derbiju.

Da li će u tome uspeti ostaje nam da vidimo?

(Espreso/Srđan Novaković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.