STRELAC PRVOG GOLA ZA MAKABI PONIZIO ZVEZDU: "Bolesno iskustvo, deru se, greše, mrak u tunelu koji smrdi na urin!"
Makabi će ovo pamtiti do kraja života, kako je naveo strelac prvog gola, Foto: Starsport©

zarezano mu je duboko u sećanje!

STRELAC PRVOG GOLA ZA MAKABI PONIZIO ZVEZDU: "Bolesno iskustvo, deru se, greše, mrak u tunelu koji smrdi na urin!"

"Osetio sam da Zvezda nije u dobrom mentalnom stanju"

Objavljeno:

Danijel Sundgren, fudbaler Makabija iz Haife koji je postigao prvi gol svoje ekipe u Beogradu, pričao je za izraelske medije o utakmici koju će pamtiti do kraja života.

Defanzivac izraelske ekipe je u poslednjim sekundama prvog poluvremena udarcem sa oko 30 metara "probušio" Milana Borjana i "ubrizgao" injekciju samopouzdanja svojoj ekipi nakon košmarnog prvog poluvremean i promašenog penala par sekundi ranije. Svoje utiske izneo je za izraelski portal "One".

DEJAN STANKOVIĆ ŠOKIRAN I SMRKNUT: "Da li sam ja uopšte za klupu Crvene zvezde?"

- Bio sam smiren na početku, ali prvo poluvreme je bilo noćna mora, upali smo u deficit od dva gola. Desilo se da mi je došla lopta, znao sam da je ostalo malo vremena do kraja poluvremena, pa sam odlučio da šutiram iz daljine, što inače ne činim često. Ali, kada udarim loptu, umem da budem opasan. Njihov golman je pogrešio, a istog momenta kada je lopta ušla u mrežu znao sam da sam timu dao novu dozu motivacije.

Fudbaler Makabija je "namirisao krv" pred izlazak na drugo poluvreme, pošto su se, prema njegovim rečima, igrači Zvezde svađali u tunelu. Govorio je i o samom tunelu.

FK Crvena zvezda, Delije
foto: Starsport©

- Osetio sam da Zvezda nije u dobrom mentalnom stanju. Njihovi igrači su vikali jedan na drugog u tunelu. Atmosfera je stadionu je bila luda, 55.000 navijača je skakalo i pevalo. Taj tunel do terena je dugačak 60 metara, potpuni je mrak u njemu, smrdi na urin. Bilo je to "bolesno" iskustvo.

Zanimljivo je da Šveđanin na žrebu priželjkuje najjače moguće rivale.

- Imali smo lud, fantastičan doček navijača na aerodromu. Mislim da niko od nas još nije svestan dostignuća. Ostvario sam dečački san. Nekada mi je bila čista zabava da sedim i gledam žreb za Ligu šampiona, a sada sam i ja njegov deo. Nadam se da ćemo izvući najjače rivale.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.