OHI SE OGLASIO: Ostaje li u Zvezdi?
Ohi Omoidžuanfo, Foto: Starsport©

pitanje koje mnoge muči

OHI SE OGLASIO: Ostaje li u Zvezdi?

Prošle sezone u dresu Zvezde je bio strelac čak 11 puta, i delovalo je on baš taj napadač koji je nedostajao ekipi Dejana Stankovića

Objavljeno: 12:01h

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, posle bolne eliminacije od Makabija iz Haife, evropsku odiseju nastavlja u manjem UEFA takmičenju.

Iako su svi na stadionu "Rajko Mitić" i dalje u šoku zbog neuspeha u kvalifikacijama za LŠ-a, brzo moraju da se okrenu domaćim takmičenjima, ali i žrebu za Ligu Evrope koji će biti održan u petak u 13.00 u Istanbulu.

1 / 6 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Tragičar je bio Milan Pavkov, čiji je kiks u samom finišu bacio u senku one koje su napravili Srnić i Borjan, pa i Kanga koji se okliznuo i izgubio loptu pre prvog gola Izraelaca.

Pavkov je u 78. minutu zamenio prvog izbora na poziciji napadača, Aleksandra Pešića, a Ohi Omoidžuanfo, veliko zimsko pojačanje, opet je ostao na klupi.

Norvežanin je u januaru 2022. godine stigao na Marakanu bez obeštećenja kao najbolji strelac norveškog prvenstva, gde je na 29 mečeva postigao 27 golova.

FK Crvena zvezda, Ohi Omoidžuanfo, FK Rendžers
foto: Starsport

Prošle sezone u dresu Zvezde je bio strelac čak 11 puta, i delovalo je on baš taj napadač koji je nedostajao ekipi Dejana Stankovića.

Ipak, od kako je počela ova sezona u Superligi Srbije, Ohi se našao na terenu samo protiv Kolubare 16. jula, kada je zamenio Milana Pavkova u 72. minutu.

Od tada je Omoidžuanfo utakmice posmatrao sa klupe za rezervne fudbalere. Sam Stanković nije dao konkretan odgovor šta se dešava sa Ohijem kada su ga nedavno pitali na konferenciji.

Dejan Stanković, FK Crvena zvezda, Fudbal
foto: FK Crvena zvezda

- Ohi je tu, radi. Uvek kada neko fali, kada ga nema, ne priča se o momcima koji igraju, daju golove i rade za tim, uvek se izvlači neko ko nije tu, čisto da bi se pitalo za zdravlje. Ohi je dobro i spreman je, tako da idemo dalje.

Nakon utakmice, upitan je Omoidžuanfo da li će ostati u klubu. On se prvo nasmejao, a onda odgovorio:

- Ne znam, ne igram uopšte - rekao je Ohi i raširio ruke u znak da ni njemu nije jasno zašto.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.