PARTIZAN SPREMA BOMBU: Dovode bivšeg reprezentativca i igrača Zvezde?!
Iskusni štoper pred vratima Humske, Foto: Nebojša Mandić

SVE DETALJE JE SAZNAO!

PARTIZAN SPREMA BOMBU: Dovode bivšeg reprezentativca i igrača Zvezde?!

Vukoviću su predočeni i planovi i finansijski uslovi

Objavljeno: 15:15h

Crno-beli targetirali iskusnog štopera kao pojačanje u poslednjoj liniji tima.

Partizan je već odredio potencijalnu “metu” i radi se o iskusnom štoperu – Jagošu Vukoviću (33), koji je dobio otvoreni poziv iz Humske da se priključi timu, saznaje Telegraf.

PREPOZNAJETE ČIJI JE OVO SIN? Otac mu je savladao Partizan u finalu! Džordan je rekao kako se pobeđuje Zvezda!

Kontakt dve strane je već uspostavljen, Vukoviću su predočeni i planovi i finansijski uslovi. S obzirom na činjenicu da je trenutno slobodan na tržištu pošto mu je istekao ugovor u Kini i ostalo je da fudbaler sam “uzme predah” i razmisli o onome što je na stolu, izvaga da li je spreman za novi povratak u Srbiju ili, pak, vreba još neku avanturu u inostranstvu.

Tada ipak nije došlo do saradnje, jer je Vuković u Novom Sadu revitalizovao karijeru, postao interesantan mnogim klubovima iz inostranstva u odlučio da prihvati unosnu ponudu turske Konjespor.

Jagoš Vuković
foto: Dado Đilas

U Partizanu je završio njegov partner iz defanzivne linije “lala” - Branislav Trajković i to se neslavno završilo posle evropskih kvalifikacije te sezone sa bugarskim Ludogorecom.

Što se Vukovića tiče, deo školovanja je proveo u Crvenoj zvezdi, gde nikada nije dobio pravu šansu, ali ga je “nanjušio” iskusni fudbalski vuk Ranko Stojić, koji ga je odveo u Rad, napravio od njega lidera ekipe i potom prodao u holandski PSV.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.