U Humskoj - 21: Partizanovo od sumraka do svitanja nije bilo dovoljno za tri boda u Jagodini!  (FOTO) (VIDEO)

SUPERLIGA 17. KOLO

U Humskoj - 21: Partizanovo od sumraka do svitanja nije bilo dovoljno za tri boda u Jagodini! (FOTO) (VIDEO)

Srpski šampion uspeo je da nakon vođstva od 2:0 domaćina stigne do boda
Objavljeno: 20:57h
Fudbaleri Partizana uspeli su nekako da se domognu boda protiv poslednjeplasirane Jagodine - 2:2, u 17. kolu Superligi Srbije! Božinov i Babović spasili Partizan totalne bruke u Jagodini! (VIDEO)
Sunovrat srpskog šampiona nastavljen je i u Jagodini! Partizan iz meča u meč pokazuje da je trenutno limitirana ekipa, a ne tim koji juri titulu prvaka države. Nije uspela ni šok terapija - promena trenera. Umesto Zorana Milinkovića došao je Ljubinko Drulović, ali nekadašnji prvotimac crno-belih ne uspeva da ništa značajnije promeni u igri svojih pulena.
partizan.rs
U Jagodini dogodilo se već viđeno ove sezone. Primljen gol u ranoj fazi meča, zatim crveni karton Grbića, pa novi gol Jagodinaca... Katastrofa Partizana koja je vodila u šesti ovosezonski neuspeh. Međutim, spas od poraza doneli su iskusni Valeri Božinov i Stefan Babović...
partizan.rs
Ipak, crna serija nema kraja, toga su svesni svi očigledno osim ljudi iz uprave koji bi evidentno nešto morali da promene. Grobarima je takođe prekipelo, razumljivo. Bacali su baklje u teren Gradskog stadiona u Jagodini, skandirali "Uprava napolje", zvali ljubimce da ih počaste uvredama... Grobari divljali u Jagodini: Terali su upravu napolje, a igračima poručili da su pi****e! (VIDEO)
partizan.rs
Cirkus: Pas prekinuo meč Jagodine i Partizana! (VIDEO) Komične scene viđene su u dva poluvremena. Dva psa, prvo jedan pa drugi, utrčavali su u teren, kao da su na kinološkoj izložbi... Smehotres srpskog fudbala...
partizan.rs
U poslednjih 15 minuta Beograđani su ipak pružili nešto bolju partiju i sa igračem manje uspeli da dođu do boda... Posebno lep bio je evrogol Stefana Babovića.
Jagodina - Partizan 2:2 Stadion:
Sudija: Crveni karton: JAGODINA: PARTIZAN:
Superliga, 17. kolo Petak: 2:3 Subota: 1:1 1:3 0:2 0:0 2:0 Nedelja: 0:1 2:2
Printscreen Rezultati.com
Kraj utakmice. 90+5. minut
90+5. minut
90+2. minut Igraće se još pet minuta. Božinov i Babović spasili Partizan totalne bruke u Jagodini! (VIDEO) 90. minut 87. minut
84. minut - GOOL! Babović donosi IZJEDNAČENJE!
81. minut - Odlična šansa za Božinova, međutim nema novog gola. U nastavku akcije posle kornera Ćirković glavom pogađa PREČKU! 79. minut 79. minut 78. minut
74. minut - GOOOL! Božinov smanjuje na 2:1. Osmi gol Bugarina u sezoni. 73. minut 71. minut - Popović dobija žuti karton. Đokić je sankcionisao strelca drugog gola zbog ležanja na terenu. 67. minut 62. minut - Sjajna šansa za Partizan. Saša Ilić je odlično proigrao Božinova, ali Bugarin šutira pravo u golmana! 54. minut - Novi prekid i novi pas je ušao na teren. Kao da je reč o kinološkoj izložbi, a ne o superligaškom meču! 47. minut - Prinudna izmena u Jagodini. Knežević je morao da napusti igru zbog blažeg potresa mozga. Umesto njega ušao je Ožegović. 46. minut Grobari divljali u Jagodini: Terali su upravu napolje, a igračima poručili da su pi****e! (VIDEO) Počelo je drugo poluvreme. Copy Gornji Milanovac paste Jagodina: Partizan gubi 2:0 i ima igrača manje! (VIDEO) Kraj prvog poluvremena.
45. minut - Usledio je kraći prekid meča, zbog baklju koje su navijači Partizana ubacivali u teren. Čuje se i "Uprava napolje"!
44. minut - GOOOL! Jagodina duplira prednost. Mladen Popović je ostao sam i sa nakoliko metara pogodio mrežu. Zbog udarca protivnika laktom Grbić je morao ranije na tuširanje.
40. minut - CRVENI KARTON! Petar Grbić je isključen, Partizan je ostao sa desetoricom! 27. minut Šta radi Partizanova odbrana? Jagodina rutinski do vođstva protiv crno-belih! (VIDEO) 22. minut 14. minut Cirkus: Pas prekinuo meč Jagodine i Partizana! (VIDEO)
11. minut - GOOOL! 10. minut 3. minut Utakmica na Gradskom stadionu u Jagodini je počela. JAGODINA - PARTIZAN 0:0 Jagodina Partizan

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.