OPROŠTAJNO PISMO LUKE MODRIĆA KOJE KIDA DUŠU NAVIJAČIMA!
Modrići Anćeloti, Foto: Epa/ Emilio Naranjo

navijači u suzama

OPROŠTAJNO PISMO LUKE MODRIĆA KOJE KIDA DUŠU NAVIJAČIMA!

Hrvatski fudbaler se oprostio dugogodišnjeg saigrača i velikog prijatelja

Objavljeno: 10:48h

Legendarni fudbaler Reala Kazemiro je nakon deset godina i 336 utakmica napustio Madrid i pojačao Mančester junajted.

Šokantni transfer ostavlja Real bez nezamenjivog člana tima, zaštitnog znaka trofejne ekipe koja je osvojila tri titule šampiona Španije i čak pet evropskih titula.

Navijače Reala posebno boli što je tako došao kraj legendarnom trojcu igrača sredine terena CMK, koji se smatra daleko najboljom veznom linijom u istoriji najvećeg kluba.

Kazemiro
Kazemirofoto: EPA/Kiko Huesca

Kazmiro, Modrić i Kros fenomenalno su funkcionisali šest godina, a Modrić se emotivnim pismom oprostio od saigrača i veikog prijatelja.

- Zajedno smo došli u Real kao klinci, a vidi nas sad.

Dragi Kaze, još se sećam tvog debija za naš klub. Kako si samo bio živčan! Govorio sam ti da se smiriš, a sada kada razmišljam o tome shvatam kako se završila priča koja je tako počela. Šta si sve osvojio i ostvario! Tvoja prva sezona u Realu bila je i moja i niko od nas nije mogao ni da pomisli šta će nam sve fudbal doneti.

Postao si pravi vođa. Uvek si bio tu za saigrače i Real Madrid. Uvek ćemo se sećati toga. Zajedno smo osvojili puno trofeja, ali meni su najvažniji zajednički trenuci sa tobom iza kulisa, oni za koje ne zna niko osim nas. Ono što smo proživljavali svakog dana u trening-kampu Valdebebas. Posebno šale s tobom jer uvek si bio sjajno raspoložen, čak i u stresnim situacijama i kod neuspeha.

Luka Modrić
Luka Modrićfoto: AP/Hassan Ammar

Znao sam da ću čuti "Njega, njega!" u umreti od smeha. Smejanje sa tobom mi je donosilo duševni mir. Sama spoznaja da ću se okrenuti i videti tebe ti da ću čuti 'Njega, njega'. Bio si najbolji telohranitelj na svetu. Nedostajaćeš mi, ali ti želim sve najbolje. Čovek i profesionalac kao ti to zaslužuje. Prijatelju, hvala ti na svemu i srećno!" - stoji u pismu Modrića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.