PIKSI NIJE SLUČAJNO GLEDAO SLAVNI MILAN! Selektor Srbije "pikirao" potencijalnog reprezentativca? (FOTO)
Dragan Stojković Piksi sa Maldinijem na meču Milan - Udineze, Foto: fss.rs

zanimljivo!

PIKSI NIJE SLUČAJNO GLEDAO SLAVNI MILAN! Selektor Srbije "pikirao" potencijalnog reprezentativca? (FOTO)

Piksi posebno gledao jednog igrača

Objavljeno: 09:47h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi se ovog vikenda pojavio na otvaranju Serije A, a sada je otkriveno i koga je pratio.

Piksija je na San Siru ugostio legendarni Paolo Maldini, a selektor je uživao u goleadi i pobedi Milana nad Udinezeom 4:2.

Mnogi su pomislili da je zapravo rekreativno pogledao ovaj duel, međutim možda je ipak Piksi došao sa namerom u Milano i to zbog jednog fudbalera Udinezea.

Lazar Samardžić
Lazar Samardžićfoto: Profimedia

U pitanju je mladi nemački reprezentativac Lazar Samardžić (20) koji vuče srpske korene.

Samardžić je rođen u Živinicama, s tim da je ceo život proveo u Berlinu. Već godinama privlači pažnju na sebe pošto je bio kapiten mladog tima Herte, potom je otišao u Lajpcig, ali kako nije bio zadovoljan minutažom - odlučio se za Udineze u kome je otpočeo drugu sezonu i na svom kontu ima do sada dva gola na 26 nastupa.

Igra na poziciji ofanzivnog veznog, može i po krilu, kao i nešto povučenije, a FSS već godinama pokušava da ga privoli da izabere da nastupa za reprezentaciju Srbije, pošto je do sada prošao sve kategorije Nemačke i stigao do U21.

Srbija je već uspela da "otme" nekoliko srpskih sinova iz inostranstva, ali je bilo i onih koji su propuštali da nastupe za našu reprezentaciju, možda i zbog toga što rezultati nisu bili idealni.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.