ŽESTOKE KAZNE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Delije i Grobari PAPRENO koštaju "večite"!
Delije, Foto: Starsport

disciplinska komisija fss

ŽESTOKE KAZNE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Delije i Grobari PAPRENO koštaju "večite"!

Nema kraja serijalu kazni „večitim rivalima“. Računi Crvene zvezdei Partizana biće olakšani za 800.000 dinara, zbog navijačke pirotehnike na mečevima trećeg superligaškog kola.

Objavljeno:

Deblji kraj izvukli su crveno-beli.

Iz kancelarije Crvene zvezde ka Fudbalskom savezu Srbije, posle bakljade na gostovanju u Lučanima, biće prosleđeno pola miliona dinara. Meč u Dragačevu kasnio je nekoliko minuta, zbog baklji ubačenih na teren.

Zvezda je u prva dva kola, takođe, bila na tapetu. Ukupno – pirotehnika na tribinama, u prva tri kola, koštaće crveno-bele 1,3 miliona dinara.

1 / 7 Foto: Starsport

Partizan će navijačku bakljadu protiv TSC-a morati da plati 300.000. Klubu iz Humske izrečena je blaža novčana sankcija, jer navijački pir nije uticao na tok utakmice. Crno-beli će morati da uplate na račun Fudbalskog saveza Srbije 800.000 dinara.

Veliki propusti zabeleženi su u četvrtom kolu, u Kragujevcu i Novom Pazaru.

1 / 2 Foto: instagram/ partizanbelgrade

Navijači Radničkog 1923 pokušali su da preskoče ogradu i iniciraju obračun sa pristalicama Vojvodine. Polomljeno je oko 30 stolica, takođe, u režiji simpatizera domaćeg tima, na udaru grupe navijača našli su se pripadnici policije i redarske službe. Deo stolica završio je na atletskoj stazi.

Na tapetu Disciplinske komisije FSS ponovo se našao Novi Pazar. Iako zvanično suspendovan, Gradski stadion ugostio je oko 300 ljudi, u i oko loža. Čulo se navijanje sa tribina, službena lica konstatovala su nekoliko propusta domaćina.

Radnički 1923 i Novi Pazar terete se za lošu organizaciju. Predstavnicima oba superligaša ostavljen je rok za izjašnjavanje, uskoro se očekuju i značajne, najverovatnije, novčane sankcije.

Fudbaleri isključeni prethodnog vikenda, na superligaškim i prvoligaškim terenima, odmaraće u narednom kolu.

Šef struke Zlatibora, Predrag Ristanović, prvi se od trenera našao na udaru novog Disciplinskog pravilnika FSS. Isključen je na gostovanju u Pančevu i sedeće na tribinama u narednom kolu. Treneri, podsetimo, po novim pravnim normama podležu sankcijama zbog kartona, istovetno kao i fudbaleri.

Zanimljivo, tek promovisani prvoligaš OFK Vršac, dobio je na premijeri čak devet žutih kartona. U kasu FSS moraće da uplati 36.000 dinara.

Espreso/N1


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.