POSLE MNOGO POMERANJA, NAPOKON POZNAT TERMIN PARTIZANOVE UTAKMICE NA KIPRU: A evo i gde možete da je ispratite!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

sve zbog vrućine

POSLE MNOGO POMERANJA, NAPOKON POZNAT TERMIN PARTIZANOVE UTAKMICE NA KIPRU: A evo i gde možete da je ispratite!

Partizan bi prolaskom protiv AEK-a napravio identičan rezultat kao i prošle sezone

Objavljeno:

Posle Zvezde, Čukaričkog i Radničkog, na red je došla i evropska sezona za ekipu Partizana, koja će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv ekipe AEK-a iz Larnake, a taj meč možete uživo gledati na RTS 1, ali i na Arena sport Premium 1 kanalu od 18 časova.

Prvobitno je meč bio zakazan za 17 časova i 30 minuta, ali su ga vrućine i sparno vreme na Kipru pomerili za pola sata, što bi trebalo u kolikoj-tolikoj meri da pomogne fudbalerima iz Beograda, jer povrh svega, oni važe za favorita u ovom meču.

FK Partizan
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Ulog ovog meča jeste veliki i zbog toga što će pobednik imati sigurno mesto u Evropi iduće sezone, pošto ekipa koja se domogne plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, sigurno će iduće sezone igrati u grupnoj fazi Lige konferencija.

Partizan bi prolaskom protiv AEK-a napravio identičan rezultat kao i prošle sezone, pošto su crno-beli uspeli da igraju u Evropi, ali i da prezime, prošli su i Spartu iz Praga, da bi bolji od njih kasnije bio Fejenord, koji se domogao i finala ovog takmičenja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.