Stranci pogađali na Marakani: Matosov prvenac i Vijeirina snalažljivost srušili Metalac! (VIDEO)

SUPERLIGA, 17. KOLO

Stranci pogađali na Marakani: Matosov prvenac i Vijeirina snalažljivost srušili Metalac! (VIDEO)

Crveno-beli su nastavili neverovatan niz od 14 uzastopnih pobeda, a ovog puta savladan je Metalac sa 2:0
Objavljeno: 20:05h

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Metalac sa 2:0 u 17. kolu Superlige, zahvaljujući golovima Bruna Matosa i Uga Vijeire. Time je nastavljen neverovatan niz pobeda, a ovog puta to je 14. za tim iz Ljutice Bogdana. Metalac nije uspeo da ponovi iznenađenje od prošlog vikenda, kada je u Gornjem Milanovcu savladan Partizan sa 1:0.

Meč je bio poprilično nezanimljiv u prvom poluvremenu, sve do samog finiša istog, kada je Bruno Matos pogodio mrežu, prvi put u crveno-belom dresu, a do tog trenutka domaćin je imao svega dva šuta ka golu Metalca. Drugi deo igre počeo je slično kao prvi, poprilično "uspavano", ali je Zvezda odigrala nešto bolje nego u prvih 45 minuta, a Metalac se uglavnom branio tokom celog susreta.
Prelomni momenat dogodio se 14 minuta pre kraja, jer je odbrana gostiju napravila katastrofalnu grešku, što je iskoristio napadač Zvezde, Ugo Vijeira, i postavio konačnih 2:0. Sa ovom pobedom, crveno-beli su odmakli drugoplasiranom Borcu na čak 16, Radničkom iz Niša 19, a najvećem rivalu ekipi Partizana koja ima meč manje, čak 22 boda.
Printscreen/Flashscore.com
Tok meča: 93. minut - Kraj duela! Crvena zvezda je došla do svoje 14. uzastopne pobede! 77. minut - GOOOOL! Ugo Vijeira je strelac posle prve greške u defanzivi fudbalera Metalca. Mladenović je loše poslao loptu nazad za Belića, ali je Zvezdin napadač presekao taj pas i osigurao 2:0 za crveno-bele! Odmah nakon toga Portugalac je napustio teren, a zamenio ga je Predrag Sikimić.

70. minut - Katai je taj koji razigrava crveno-bele, ali je Metalac u jakoj defanzivi, loptu do gola, jer je uglavnom
Gornjeg Milanovca.
57. minut - Na sličan način se odvija i drugi deo meča, može se reći Delije ne prestaju da bodre svoje ljubimce.
46. minut - U domaćoj ekipi zamenjen je Aleksandar Luković Vukašin Jovanović, Kraj prvog poluvremena! 45. minut - GOOOOL! Evo konačno pogotka i
, a Bruno Matos je po prvi put postigao gol Crvenu zvezdu
34. minut - Delije su napravile bakljadu podrške svojim ljubimcima
koja bi ugrozila gostujuću ekipu.
Printscreen/Youtube/Explorer
27. minut - Do sada najopasnija šansa ka golu Metalca, a snašao se Katai međutim golman gostiju je dobro odbranio šut Zvezdine "desetke".
25. minut - Statistika u dosadašnjem toku
Printscreen/Flashscore.com
15. minut - I dalje nema konkretne šanse, dok Zvezda Beliću. 9. minut konkretnih šansi Metalac i dalje dosta slabiji, 18:00 - Meč na Marakani je počeo! 17:45 - Ovo su sastavi
Printscreen/Flashscore.com
17:20 Pročitajte više o skandalu koji potresa Marakanu!
17:00 protekao duel u Gornjem Milanovcu krajem jula ove godine.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.