POZNATO KO SUDI ZVEZDI I PARTIZANU U EVROPI! Portugalac i Letonac dele pravdu "večitima"!
Crvena zvezda - Partizan, Foto: Starsport©

sada je sve poznato

POZNATO KO SUDI ZVEZDI I PARTIZANU U EVROPI! Portugalac i Letonac dele pravdu "večitima"!

Određene sudije za kvalifikacione mečeve Zvezde i Partizana

Objavljeno: 21:17h

Fudbaleri Crvene zvezde naredne srede kreću u pohod na Ligu šampiona, pošto se u prvom meču 3. kola kvalifikacija sastaju sa ekipom Pjunika iz Jermenije na Marakani. Sada znaju i ko će suditi taj meč.

Glavni arbitar na ovom meču biće iskusni Portugalac, Artur Manuel Ribeiro Soareš Dijaš koji je prošle sezone delio pravdu i u završnici Lige šampiona. Pomagaće mu Rui Barbosa Tavares i Paulo dos Santos Soareš, a za četvrtog sudiju postavljen je Hoze da Košta Verisimo. Delegat je Eduard Kindl iz Lihtenštajna.

FK Crvena zvezda, FK Partizan, Večiti derbi
foto: Starsport©

Kada je u pitanju Partizan, meč između crno- belih i kiparskog AEK-a iz Larnake sudiće Letonac, Andris Treimanis. Pomagaće mu Haralds Gudermanis, kao i Aleksejs Spasjonikovs, dok je četvrti sudija Aleksandrs Golubevs. Glavni sudija pripada prvoj kategoriji, a delegat je Mohamed Ta iz Francuske.

Glavni sudija na meču između Čukaričkog i holandskog Tventea biće Austrijanac Harald Lehner, a uz aut linije će delovati njegovi pomoćnici Andreas Hajdenrajh i Maksimilijan Kolbič. Četvrti sudija će biti Markus Hameter. Delegat je Nemac, Bjern Feker.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.