DA LI BILA TREĆA SREĆA DA SE VRATI U PARTIZAN? Bivši trener crno-belih osvojio TITULU: Odmah produžio dalje!
Miodrag Ješić, Foto: instagram/maziya_sr

nije čekao, odmah našao novi angažan

DA LI BILA TREĆA SREĆA DA SE VRATI U PARTIZAN? Bivši trener crno-belih osvojio TITULU: Odmah produžio dalje!

Novi izazov u karijeri pred Miodragom Ješićem, koji se našao u nesvakidašnjoj situaciji. Nosi neobičnu titulu pored svog imena.

Objavljeno:

Miodrag Ješić nosi titulu, srpski stručnjak s najviše promenjenih klubova u karijeri.

Uz to valjda idu i uspesi, dan po osvajanju šampionske titule s Mazijom na brilijantan način / 18 pobeda na 19 utakmica uz gol razliku 76:5, preuzeo je novi klub i to u Saudijskoj Arabiji!

Već je napustio Maldive i to dva kola pre završetka prvenstva...ž

"LETEĆE GLAVE" U PARTIZANU: Razdor koji može da našteti klubu! STOLICA TRAŽI SMENU?!

- Sutra putujemo u Saudijsku Arabiju. Trebali smo odmah posle utakmice da otputujemo, ali „Flaj Dubai“ nam zbog papira nije izdao kartu, tako da ćemo sutra leteti direktno za Rijad i tamo na aerodromu dobiti vizu. Poslali su nam avionske karte i garanciju za vizu – rekao je Žurnalu Miodrag Ješić.

29. POSAO Preuzimanje Al Šolaha biće Ješićev 29. posao u trenerskoj karijeri. Iskusni stručnjak vodio je ukupno 26 klubova, vraćao se po jednom u Partizan, CSKA i Liteks!

- Pustio nas je predsednik da odemo dva kola ranije, odnosno sedam dana pre završetka prvenstva kad smo već šampioni, jer oni počinju pripreme za novu sezonu tek u prvoj nedelji decembra, a prvenstvo počinje u prvoj nedelji februara 2023. godine. Znači od naredne nedelje do decembra je prazan hod, morali bismo da pauziramo. To je i osnovni njihov problem što ne mogu da zadrže strance - trenere i igrače, jer ih u tom periodu ne plaćaju. To je jedini razlog što smo otišli odavde - objasnio je bivši trener Partizana.

Miodrag Ješić
Miodrag Ješićfoto: Profimedia

Navikao je u bogatoj karijeri na izazove, zato Miodragu Ješiću ne pada teško odlazak sa egzotičnog ostrva. Ali, naredni klub umesto za titulu, boriće se za ulazak u elitu. Utisak je da je to novi, možda i znatno teži izazov za iskusnog stručnjaka: - Al Šolah je bivši superligaš koji posle višegodišnjih pokušaja sada po svaku cenu želi da se vrati u Super ligu iz Divizije 1. Biće teško, jer su upravo iz Super lige ispali Ahli iz Džede i Fejsali koji žele ekspresno da se vrate. Videćemo... Nikad se nisam plašio izazova – jasan je Miodrag Ješić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.