NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: UEFA BEZOBRAZNIM POTEZOM UGROZILA SRPSKI KLUB!
FK Čukarički slučajna je žrtva neopreznosti čelnika UEFA, Foto: EPA/Laurent Gillieron

ovo ne može tek tako da prođe

NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: UEFA BEZOBRAZNIM POTEZOM UGROZILA SRPSKI KLUB!

Tiče se kvalifikacija za Ligu konferencija

Objavljeno:

Čelnici UEFA napravili su veliku grešku tokom skraćivanja grupa za 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, što bi moglo da dovede do poništenja kompletne procedure!

Njihova greška i te kako utiče na Čukarički koji se našao u 5. grupi i koji za potencijalnog rivala ima boljeg iz duela LevskiPAOK. Međutim, ovaj par se našao i u 3. grupi kao nosilac, što baca senku na sve.

ČUKARIČKI POKORIO NOVI PAZAR: Lončar promašio penal u 94', Spartak jači od Radnika!

Ono što je sigurno jeste to da je UEFA zaboravila da u grupe uvrsti par CSKA Sofija – Đorđe Petrov, te je zbog toga nastala zabuna koja bi morala da se reši u što skorijem roku.

Postoji realna opcija da je neko na sajtu UEFA napravio grešku prilikom kucanja, a ukoliko se to ispostavi kao tačno onda postoji mogućnost da se Čuka u 3. kolu sastane sa CSKA koji sa klupe predvodi njihov bivši trener Saša Ilić.

Podsetimo, potencijalni rivali Čuke su zvanično: Tvente, Molde – Elfsborg, Rapid – Lehija, Hapoel Ber Ševa – Dinamo Minsk, Levski – PAOK, dok je Radnički iz Niša dobio ove rivale: Zira – Makabi Tel Aviv, Botev – APOEL, Saburtalo – FCSB, Žil Visente, Volfsberger.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.