Marakana opet sija: Uključena struja na stadionu Crvene zvezde!

uslišena molba čelnika

Marakana opet sija: Uključena struja na stadionu Crvene zvezde!

EPS i odlazeći generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić u odvojenim saopštenjima su naveli da će se u ponedeljak, na inicijativu Ministarstva rudarstva i energetike, održati sastanak
Objavljeno: 18:21h

Elektroprivreda Srbije uslišila je molbu fudbalskog kluba Crvena zvezda i uključila joj je struju na stadionu, uprkos velikom dugu, saopštile su danas obe strane. EPS i odlazeći generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić u odvojenim saopštenjima su naveli da će se u ponedeljak, na inicijativu Ministarstva rudarstva i energetike, održati sastanak predstavnika tog ministarstva, menadžmenta EPS-a i kluba da bi se pronašlo rešenje za plaćanje duga. Grof poručuje iz mraka: Razmišljamo o Tesli i krađi struje sa okolnih bandera! EPS je naveo da Zvezdin dug za struju 49 miliona dinara, zbog čega je danas na stadionu "Rajko Mitić" isključena električna energija.

- FK Crvena zvezda ima višegodišnji dug za električnu energiju i zbog toga je danas na našem stadionu iskljucena struja. EPS je na molbu (kluba) uključio struju na stadionu, a sve sa ciljem da bi se sutrašnja prvenstvena utakmica odigrala u predviđenom terminu - navodi se u Terzićevom saopštenju dostavljenom Beti. Marakana opet u mraku! Zvezdi isključena struja 10 minuta pre Grofove konferencije!
- Zvezda je svesna da se račun za električnu energiju mora platiti, ali tražimo način na koji se to može realizovati. Zbog toga će se u ponedeljak u kabinetu ministra energetike odrzati sastanak...da bi se kroz razgovor došlo do realnog i održivog rešenja ovog problema koji postoji već godinama unazad - naveo je Terzić. Zvezda je lider na tabeli Super lige, a u subotu od 18.00 dočekuje Metalac u 17. kolu takmičenja. (Espreso.co.rs/Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.