Grof poručuje iz mraka: Razmišljamo o Tesli i krađi struje sa okolnih bandera!

IMA OSEĆAJ DA SE NEKO ZEZA

Grof poručuje iz mraka: Razmišljamo o Tesli i krađi struje sa okolnih bandera!

Trener crveno-beliuh je izjavio povodom najnovije situacije na Marakani da neko pokušava da destabilizuje klub koji je u seriji dobrih rezultata
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je, posle isključenja struje na stadionu crveno-belih, da neko pokušava da destabilizuje taj klub. - Ništa mi nije jasno. Crvena zvezda ima dug, a taj dug kao da se vuče od osnivanja kluba. Deluje mi kao da se neko zeza sa nama u ovoj situaciji koja je jako dobra. Neko očigledno želi da destabilizuje klub, neko iz EDB-a. Ne znam šta se krije iza toga, možda neki banderaš, ali mi znamo kako možemo sami da je uključimo - rekao je Božović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Aleksandar Jovanović Cile
Crveno-belima je ponovo isključena električna energija, neposredno pred konferenciju za novinare Božovića, pa se trener crveno-belih medijima obratio u svečanoj loži na zapadnoj tribini stadiona. Crvena zvezda u subotu od 18h dočekuje Metalac u utakmici 17. kola Super lige Srbije, a novinare je zanimalo da li se u klubu razmišlja o promeni termina zbog nestranka struje.
- Razmišljamo trenutno samo o Tesli i o njegovim neiskorišćenim patentima, jer je on odavno imao ideju da struju prenosi bežično, pa i mi sada razmišljamo o tome - da krademo sa okolnih bandera... Ovde je svašta moguće, ovde mnogi vole da čačkaju, možda bi čak bilo najbolje da struja sutra nestane tokom utakmice, što bi bila velika bruka, a onda da svi upalimo po jednu sveću - rekao je on.
Nebojša Mandić
Zvezda je u seriji od 13 uzastopnih pobeda u prvenstvu Srbije. - Normalno da se nadamo nastavku serije, jer se nalazimo u dobroj formi i dobro igramo. Znamo da neće biti lako, jer je Metalac protiv nas u prvom delu prvenstva i protiv Partizana u prethodnom kolu pokazao da nije lak zalogaj. Naša serija već dugo traje, ali će jednom morati da se prekine. Kada, ne znam - rekao je Božović. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.