LJUBAV I RAZVOD DUŠKA I JELENE: Burme od 5000 evra! Klečao je go do pojasa: Dok mu peva na uvce! (VIDEO)
Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: instagram/zene_fudbalera

stavili tačku na ljubav

LJUBAV I RAZVOD DUŠKA I JELENE: Burme od 5000 evra! Klečao je go do pojasa: Dok mu peva na uvce! (VIDEO)

Jelena Karleuša i Duško Tošić imali su svadbu toliko raskošnu da se i na estradi retko viđa takav glamur.

Objavljeno:

Popularna pevačica Jelena Karleuša saopštila je da su se nekadašnji fudbaler Duško Tošić i ona rastali posle 14 godina braka.

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila saopštenje za javnost, u kom je istakla da sportista više "ne vidi sebe kao deo njihove porodice".

OVO JE POSLEDNJA DUŠKOVA I KARLEUŠINA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA: Datum sve govori!

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice — počela je pevačica. - Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu.

Pae se upoznao 2006. godine, a Duško Tošić je nastupao za francuski Sošo. Iste godine debitovao je za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, ali nakon Svetskog prvenstva u Nemačkoj. 15. decembra protiv Norveške.

Par je posle zabavljanja rekao sudbonosno "da" na Vidovdan 2008. godine u jednom hotelu u Kovilovu.

Kako to obično biva s Jelenom Karleušom, sve je bilo glamurozno i u skladu s njenim ukusom, a najvažniji deo bila je spektakularna venčanica koju je pevačica sama dizajnirala.

BACILA U KANTU SVE ŠTO JE SEĆA NA NJEGA! Karleušin ŠOK POTEZ nakon razvoda! (FOTO)

Obučena u ekstravagantnu haljinu od bele svile i bleštavih cirkončića, koju je sama kreirala (pošto je kum Darko Kostić nije dizajnirao uprkos prethodnom dogovoru), mlada se prošetala 22 metra dugačkom pistom na vodi, nakon čega je sa Duškom razmenila zavete i burme vredne 5.000 evra. Jelenina majka Divna Karleuša nije uspela da obuzda suze slušajući svoju ćerku kako izgovara „da“. Prisutan je bio i mladin otac, penzionisani general srpske policije Dragan Karleuša, koji je ćerku doveo do oltara.

Kada su se jedno drugom zakleli na vernost, i to potvrdili svojim potpisima, Jelena i Duško su zaplesali uz baladu Sergeja Ćetkovića „Pogledi u tami“, koja je ujedno i označila kraj romantičnog dela večeri i uz koju se par, inače, prvi put poljubio.

Početak spektakularne žurke proglasio je „Tropiko bend“, a odmah za njima i Mina Kostić, koja je po ko zna koji put opravdala titulu jedne od najboljih pevačica na ovakvim događajima.

Pevačica je tada imala samo reči hvale za svoju dragu koleginicu Minu.

Espreso/Glossy


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.