Da li će Zvezda osvetiti večitog rivala? Može li Partizan da prekine crni niz?

SUPERLIGA 17. KOLO

Da li će Zvezda osvetiti večitog rivala? Može li Partizan da prekine crni niz?

U okviru novog kola Superlige Srbije na Marakanu stiže tim koji je uzeo skalp šampionu u prethodnom kolu, dok crno-beli moraju na svaki mogući način do pobede u Jagodini
Objavljeno:

Utakmicama 17. kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije. Prvoplasirana Crvena zvezda će dočekati Metalac iz Gornjeg Milanovca, dok će Partizan tražiti način za iskupljenje protiv Jagodine za debakl protiv Atletik Bilbaoa. Vodeći tim šampionata će u subotu na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Metalac i pokušati da zabeleži 14. pobedu u nizu i da se osveti Gornjomilanovčanima za remi na startu sezone.

Tim Miodraga Božovića bi trijumfom protiv Metalca ubedljivo zadržao prvo mesto u Superligi Srbije. Prva utakmica 17. kola igraće se u petak u Novom Sadu od 18 časova, gde Vojvodina dočekuje Radnik iz Surdulice. Radnik na poslednjih 7 utakmica u prvenstvu Srbije ne zna za poraz, dok Vojvodina protiv ekipe iz Surdulice želi da zabeleži prvu pobedu još od utakmice sa OFK Beogradom početkom oktobra.
Fudbaleri Borca, drugoplasiranog tima Super lige, sutra će od 13.00 u Čačku ugostiti Voždovac, koji je poslednji poraz pretrpeo još krajem septembra od Partizana. U Subotici će Spartak predvođen novim trenerom Andrejem Černišovim ugostiti drugoplasirani Javor iz Ivanjice. Prvak Srbije, Partizan, u nedelju će od 17h gostovati Jagodini u poslednjoj utakmici 17. kola Super lige Srbije.
Tim Ljubinka Drulovića je u Ligi Evrope doživeo jedan od najubedljivijih poraza u istoriji, a kako mu nikako ne ide u domaćem šampionatu, teško da će navijači oprostiti neki novi kiks. Superliga Srbije, 17. kolo: Petak Vojvodina - Radnik 18.00 Subota OFK Beograd - Radnički Niš 13.00 Borac - Voždovac 13.00 Spartak - Javor 13.00 Novi Pazar - Mladost Lučani 13.00 Crvena zvezda - Metalac 18.00 Nedelja Rad - Čukarički 13.00 Jagodina - Jagodina 17.00
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.