LALATOVIĆ NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE! Odmah je doveo bivšeg igrača PARTIZANA, a sve čuči u ovom planu uprave kluba
Nenad Lalatović je trener Borca iz Banja Luke, i sa njima ima visoke ciljeve, Foto: Starsport©

zrno po zrno pogača

LALATOVIĆ NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE! Odmah je doveo bivšeg igrača PARTIZANA, a sve čuči u ovom planu uprave kluba

Nenad Lalatović i čelnici kluba iz Banja Luke imaju izričitu želju da klub dovedu do vrhunca, a ovaj transfer će im sigurno u tome pomoći

Objavljeno:

Bivši fudbaler Partizana Goran Zakarić vratio se u Borac iz Banja Luke posle polusezone provedene u Saudijskoj Arabiji, a novi ugovor potpisan je na godinu dana.

U svom prvom mandatu, u crveno plavom dresu, bio je jedan od najboljih igrača šampionske generacije kluba, a u Platonovu ulicu vraća se sa željom da sa saigračima još jednom pozlati igre na terenu. Sada će sarađivati sa Nenadom Lalatovićem, koji želi trofej šampiona države, što je više puta isticao, a uprava čini da mu obezbedi bolje i kvalitetnije fudbalere.

Zakarić je do sada u Premijer ligi, Kupu BiH i na evropskoj sceni, odigrao 63 utakmice u Borčevom dresu, uz učinak od 16 postignutih golova i 20 asistencija.

LALATOVIĆ ISPROZIVAO "VEČITE": Nije ovo srpski fudbal da pobeđuju samo Zvezda i Partizan!

– Drago nam je što smo se dogovorili sa Goranom da se vrati u naš klub u kojem je tokom svog prvog boravka dao veliki doprinos svim našim uspesima. Lako smo se dogovorili i ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo. On je pokazao veliku želju da ponovo obuče naš dres, a igrač takvog kalibra je uvek dobrodošao u ekipu. Mi i sa ovim transferom nastavljamo da stvaramo ekipu koja će da juri oba trofeja u domaćem šampionatu. Pored toga, cilj nam je da se predstavimo na najbolji način u Evropi i pokušamo da odemo što dalje u Ligi konferencija“, ističe Bogoljub Zeljković potpredsednik FK Borac.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.