SRBIN PRED PROMOCIJOM U MOSKVI! Dinamo između dva Partizanovca izabrao ISKUSNIJEG!
Slaviša Jokanović, Foto: Printsreen

USKORO PROMOCIJA

SRBIN PRED PROMOCIJOM U MOSKVI! Dinamo između dva Partizanovca izabrao ISKUSNIJEG!

Ruski mediji javljaju da je došlo do dogovora srpskog stratega i Dinama iz Moskve

Objavljeno: 19:13h

Nedeljama unazad pitanje novog trenera Dinama iz Moskve, a kao opcije su se spominjali srpski trener.

Kako tvrdi Sport Ekspres klub iz ruske prestonice dogovorio je saradnju sa Slavišom Jokanovićem i očekuje se da 53-godišnji strateg na klupi zameni Sandra Švarca, nemačkog stratega koji je krajem maja napustio klub.

Isti izvor tvrdi da je do ozvaničenja saradnje preostalo još da se samo razreše pravni detalji, a nakon što advokati obave svoj deo posla srpski trener će biti i izvanično promovisan.

Pre Jokanovića kao opcija se pominjao Marko Nikolić, međutim do saradnje nije došlo. Nakon što se u javnosti pojavio Jokanović kao opcija, njegov agent je demantovao da sa moskovljanima postoje pregovori, međutim od tada su se okolnosti očigledno promenile.

Slaviša Jokanović
Slaviša Jokanovićfoto: Profimedia

Dinamo je u sezoni 2021/22 prvenstvo završio na trećem mestu, dok je u finalu Kupa Rusije poražen od Spartaka (1:2), te je nastavljen post od sezone 1994/95 kada suz Moskovljani osvojili poslednji trofej slavljem u kupu.

Jokanović je od novembra 2021. godine i rastanka sa Šefild junajtedom bez kluba, a prethodno je vodio Al Garfu, Fulam, Makabi Tel Aviv, Votford, Levski, Muangtong i Partizan iz kojeg je krenuo trenerski put.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.