HAOS U VOLOSU: Navijači tzv. Kosova gađali Grke bakljom, domaći BRUTALNO odgovorili! Tu su i SRPSKE ZASTAVE (VIDEO)
Gađanje bakljama navijača tzv. Kosova i Grčke, Foto: Printscreen/Twitter/@Bujar_Mehmeti

uzavrelo od starta

HAOS U VOLOSU: Navijači tzv. Kosova gađali Grke bakljom, domaći BRUTALNO odgovorili! Tu su i SRPSKE ZASTAVE (VIDEO)

Murići je "zapomagao" rečima da ovo deluje kao rat, a ne fudbalska utakmica

Objavljeno:

Mnogo manje pažnje nego dueli A i B lige (u kojoj je Srbija) u okviru Lige nacija, privlače niži rangovi, ali je jedan okršaj u C ligi bio burniji od svij.

Opšti haos je nastao u Volosu, gde su utakmicu igrale reprezentacije Grčke i tzv. Kosova, a gde je domaća ekipa odnela pobedu rezultatom 2:0, međutim, sam meč su obeležili brojni incidenti na terenu, ali i na tribinama.

Već tokom himne tzv. Kosova je došlo do zvižduka, a tribine su postale preplavljene zastavama Srbije i onima na kojima je jasno bilo ispisano "Kosovo je srce Srbije", što je odmah učinilo da atmosfera uzavri.

Na stadion u Grčku je došlo i oko 100 navijača tzv. Kosova, a tu je i došlo do prvih većih incidenata. Naime, negde pred kraj prvog poluvremena, došlo je do gađanja bakljama između navijača iz Grčke i gostujućih fanova.

Odmah posle ovog sukoba, došlo je i do sukoba na terenu, kada je napadač gostiju Vedat Murići prišao sudiji kako bi tražio da prekine utakmicu, što je ovaj odbio. Murići je "zapomagao" rečima da ovo deluje kao rat, a ne fudbalska utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.