"KRALJEVSKI KLUB" ALI PROSTAČKI MANIRI! Snajder izneo prljav veš: OTERAN POPUT PSA!
Vesli Snajder, Foto: Epa/ JUAN CARLOS HIDALGO

i dalje ga boli

"KRALJEVSKI KLUB" ALI PROSTAČKI MANIRI! Snajder izneo prljav veš: OTERAN POPUT PSA!

Real Madrid je po broju osvojenih trofeja "Kraljevski klub", to niko ne može da ospori. Međutim kako se odnose prema velikim igračima i legendama kluba, ta titule bledi i prerasta u suštu suprotnost.

Objavljeno:

Svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu poznato je kako su se rastali Real Madrid i Iker Kasiljas, ili Serhio Ramos, dve istinske legende kluba.

Suze na rastanku, ali i zid od strane Reala, "ledeni kralj" je proradio i samo čekao da vidi leđa ljudima koji su sve što su mogli dali za beli dres (zaštitna boja kluba).

Kraljevski maniri iz prošlosti:

Postoji priča da je Di Stefano, legenda Reala, trebala da dođe u Barselonu, i da je dogovor postignut, ali da su ga skauti Madriđana presreli, i "oteli" najvećem rivalu. Navijači Reala su ga izabrali za najboljeg igrača u istoriji kluba.

Vesli Snajder:

Pored pomenutih Kasiljasa i Ramosa, Vesli Snajder je izneo prljav veš i odnos Florentina Pereza prema njemu:

- Najgori deo moje karijere uključuje trenutak kada sam se oprostio od Real Madrida. Otišao sam u teretanu, došao do svog ormarića i bio je prazan...

Onda sam otišao kod predsednika na razgovor, nije mi dao priliku da govorim, samo mi je rekao da više nisam u planovima kluba i da žele da osvoje Ligu šampiona.

Bio sam iznenađen i razočaran, način na koji je razgovarao sa mnom me je uvredio, ali pre nego što sam napustio kancelariju rekao sam mu: "Znaj da gde god da odem igraću i biću šampion."

Dva dana kasnije Žoze Murinjo me je pozvao, mislim da mu je Kivu dao moj broj jer ga nisam lično poznavao.

„Vesli, znam da je teška situacija za tebe, dođi u Inter, pobedićemo sve, bile su reči da me kupio Murinjo. Bilo je to kao ljubav na prvi pogled.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.