LALATOVIĆ NAPRAVIO ČISTKU U KLUBU: Prvi koji je dobio OTKAZ je bivši fudbaler Partizana!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport

OŠTRO

LALATOVIĆ NAPRAVIO ČISTKU U KLUBU: Prvi koji je dobio OTKAZ je bivši fudbaler Partizana!

Lalatović na toj poziciji ima drugog plana u igraču, zbog čega je 23-godišnjak morao spakovati kofere i napustiti Banjaluku

Objavljeno:

Dolaskom Nenada Lalatovića na kormilo banjalučkog Borca ekipa će poprimiti izgled kakav, jasno, želi novi trener što znači da će brojni dosadašnji igrači morati da potraže novu sredinu.

Lalatović je već precrtao petoricu fudbalera, gotovo svi su bili standardni u prethodnoj sezoni, a među njima je i bivši igrač Partizana Luka Cucin. Zanimljivo, Cucin je oslobođen obaveza kod novog trenera iako je pre samo šest dana produžio ugovor sa klubom.

Nekadašnji defanzivac Vojvodine i Inđije je u klub stigao zimus, zadovoljio odgovorne u klubu, međutim očito nije po ukusu nekadašnjeg stratega Crvene zvezde koji se sada za sve pita u Borcu.

Lalatović na toj poziciji ima drugog plana u igraču, zbog čega je 23-godišnjak morao spakovati kofere i napustiti Banjaluku.

Prošle sezone Cucin je odigrao devet utakmica za Borac.

Pored Cucina, klub su poslednjih dana, od dolaska novog trenera, napustili Toni Jović, Goran Brkić, Panaotis Moraitis i Ferhad Ajaz.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.