SUKOB NA TRENINGU BRAZILACA: Izgleda da su napadači U KLINČU, uskaču Nejmar i Alves! Snimak otkriva istinu! (VIDEO)
"Okršaj" fudbalera Brazila, Foto: Printscreen/Twitter/@EllisV3

zavarničilo

SUKOB NA TRENINGU BRAZILACA: Izgleda da su napadači U KLINČU, uskaču Nejmar i Alves! Snimak otkriva istinu! (VIDEO)

Mnogi renomirani mediji su preneli vest da su napadači Rišarlsion i Vinisijus Žunior ušli u obračun, a da su fizički okršaj sprečili stariji saigrači, Nejmar i Dani Alves

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Brazila je prvi favorit kladionica i mnogih stručnjaka za osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru, iako ima još pola godine do početka Mundijala.

Nije ni čudo, pošto je "Selesao" izdominirao u južnoameričkim kvalifikacijama, a silu pokazuju i u prijateljskim mečevima. Tako je bilo i protiv Južne Koreje (5:1), a kao glavni razlog se navodi sjajna atmosfera u ekipi.

Ako je to bio slučaj, ne deluje tako sudeći po slikama sa jednog treninga tokom azijske turneje Brazila.

Mnogi renomirani mediji su preneli vest da su napadači Rišarlison i Vinisijus Žunior ušli u klinč, a da su fizički okršaj sprečili stariji saigrači, Nejmar i Dani Alves.

Tako deluje po slikama koje su se najpre pojavile, ali snimak pokazuje da je i zvezda Reala, Vini Žunior, samo smirivao pobesnelog Rišarlisona, što je na kraju i uspeo. Samo nije jasno šta je tako naljutilo napadača Evertona.

Iako ovakvih stvari ima češće nego što se misli na treninzima, samo ne stižu uvek do javnosti, selektor Tite bi mogao da razmisli o sankcijama za Rišarlsiona jer mu ovakvo ponašanje ne treba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.