Mrzeli su se iz dna duše: Saigrači koji nisu podnosili jedan drugog! (FOTO)

ZAKLETI NEPRIJATELJI FUDBALA

Mrzeli su se iz dna duše: Saigrači koji nisu podnosili jedan drugog! (FOTO)

Osvajali su trofeje, pobeđivali bitne mečeve i pisali istoriju, ali je pozadina cele priče nešto sasvim drugo
Objavljeno:
Osvajali su trofeje, pobeđivali bitne mečeve i pisali istoriju, sasvim drugo.
fudbala neslaganja među igračima postoje uglavnom zbog toga što jedan igrač
odudara od svih ostalih, ili zbog visine plate. Priveden Karim Benzema zbog ucenjivanja saigrača seks snimkom! (FOTO) Fudbal nije nužno igra u kojoj morate da budete u dobrim odnosima a i van njega.
postoji "borba" među saigračima, od kojih svako ima svoje razloge za nezadovoljstvo. Predstavljamo vam 10 "parova", odnosno saigrača koji se međusobno nisu podnosili. 10. Vilijam Galas i Kolo Ture (Arsenal)
Legendarni Francuz ju je dobio, a fudbaler iz Obale Slonovače je kasnije otkrio da je to razlog zbog kojeg je napustio Arsenal. 9. Mauro Ikardi i Maksi Lopez (Sampdorija)
Maksi se razveo od nje u decembru 2014. godine, dok se Mauro oženio njome samo par meseci kasnije!
8. Lotar Mateus i Štefan Efenberg (Bajern Minhen)
Kod jednog, a i kod drugog, ego je bio preveliki, pa nikad nisu mogli da podnesu jedan drugog. 7. Li Bojer i Kjeron Dajer (Njukasl)
U porazu od Aston Vile 3:0, 2005. godine, potukli su se na terenu kada je Bojer dobio "napad ludila". 6. Jens Leman i Manuel Almunia (Arsenal)
Nemac je krajem treće decenije života pokušavao da "oživi" karijeru i mnogo pritiskao Almuniju, a Venger nije imao rešenje. 5. Endi Kol i Tedi Šeringem (Mančester junajted)
Krajem 90-ih godina, Junajted je imao "strašan" tim, Kol i Šeringem su funkcionisali sjajno na terenu, ali van njega nisu progovarali. 4. Zlatan Ibrahimović i Edison Kavani (PSŽ)
Šveđanin nikako ne da na sebe, te je Kavani rešio da se samostalno "preseli" na poziciju krilnog napadača kako ne bi morao toliko da učestvuje u igri sa Zlatanom. 3. Tijeri Anri i Hose Antonio Rejes (Arsenal)
Međutim, Francuz nije hteo da Španac igra određene pozicije na terenu, što Rejesu naravno nije prijalo, a "ulje na vatru" dodao je Luis Aragones, nazvavši Anrija "crnim go*netom". 2. Kristijano Ronaldo i Geret Bejl (Real Madrid)
Od kada je Bejl stigao, na leto 2013. godine, Ronaldo je promenio ponašanje. Poznate su njihove nesuglasice kako na terenu, tako i van njega. 1. Džon Teri i Vejn Bridž (Čelsi)
Priča se da je bivša Vejnova devojka, Vanesa Peronsel, koja je bila sa Terijem, nedugo nakon otkrivanja afere otišla na abortus.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.